Sisteme su döküldükten sonra Crea Minic J100 grafik kartı cıss ediyor

userx1

Decapat
Daha fazla  
RAM
2 GB
SSD veya HDD modeli
USB-FDD
Ekran kartı
İntel graphics chipset wddm 2.0
Anakart
Crea
İşlemci
İntel atom 1.70 ghz
Merhaba, bilgisayarın üzerine su döküldü. Sonra ekran titredi, geldi; sonra görüntü tamamen gitti ve kısa devre oldu sanırım çünkü Intel grafik kartından cıss diye bir ses geliyor. Ancak gri ve beyaz görüntüde geliyor. Ne olmuş olabilir? Cihazı saç kurutma makinesiyle kuruttum, sonra hiç çalışmaz oldu. Videoları koyabilirsem koyacağım. Çözümü nedir? Şimdiden teşekkürler.

Part 1 video.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Part 2 video.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir süre bekleyin içinde kalan su kendi kendine buharlaşsın. Üstü sıkı kapalı bir yerde hala su olabilir.

Su yüzünden mi cıss diye ses falan geliyor olabilir mi hocam? Yarın sabah tekrar deneyeyim.

Telefondan oluyor ise daha pratik olabilir, umarım sorunsuz atlatırsınız.
Keşke olsa hocam, sağolun yinede

Hocam şimdi bilhisayarı açıyorum 3 saniye sonra kendiliğinden kapanıyor ve ekrana görüntü gelmiyor ne yapmam lazım

Son düzenleme:
Su yüzünden mi cıss diye ses falan geliyor olabilir mi hocam? Yarın sabah tekrar deneyeyim.

Keşke olsa hocam, sağolun yinede

Hocam şimdi bilhisayarı açıyorum 3 saniye sonra kendiliğinden kapanıyor ve ekrana görüntü gelmiyor ne yapmam lazım
Hocam su şimdiye buharlaşmıştır muhtemelen. Üzgünüm başka ne yapılır bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı