Sistemi yavaşlatmayacak virüs programı önerisi

Son 7 senedir Windows Defender dahil hiçbir antivirus yazılımı kullanmıyorum ve bir kere bile virüs bulaştırmadim bilgisayarıma. Sen de kullanma demiyorum ama güvenli olmayan sitelere girmediğin ve dosyaları indirmediğin sürece virüs konusunda endişelenmene gerek yok. Bilgisayardan ve internet ortamından haberi olan (gerçekten) kullanıcının antivirüs programına ihtiyacı yoktur. Windows Defender bile işini görür. Referans olarak 1 hafta önce hiç bilgisayardan ve internet ortamından anlamayan 23 yaşındaki kardeşim bilgisayarına virüs bulaştırdığı için format attım. Sonuç: 3 gün sonra tekrar virüs bulaştırmış. Girdiğin siteler güvenli olduktan sonra güncel tutulan Windows Defender işini görecektir.

Son 7 senedir Windows Defender dahil hiçbir antivirus yazılımı kullanmıyorum ve bir kere bile virüs bulaştırmadim bilgisayarıma. Sen de kullanma demiyorum ama güvenli olmayan sitelere girmediğin ve dosyaları indirmediğin sürece virüs konusunda endişelenmene gerek yok. Bilgisayardan ve internet ortamından haberi olan (gerçekten) kullanıcının antivirüs programına ihtiyacı yoktur. Windows Defender bile işini görür. Referans olarak 1 hafta önce hiç bilgisayardan ve internet ortamından anlamayan 23 yaşındaki kardeşim bilgisayarına virüs bulaştırdığı için format attım. Sonuç: 3 gün sonra tekrar virüs bulaştırmış. Girdiğin siteler güvenli olduktan sonra güncel tutulan Windows Defender işini görecektir.
Aynı olayı yaşamıştım diyebilirim.Defender hariç AV kullanmazken kardeşim GTA 5 hile indircem diye trojan indirmiş :) .AV kullanmak farz oldu böyle kardeşler varken 😂

Kaspersky'da ve Bit Defender'da gerçek zamanlı koruma var mıdır?(ücretsiz versiyonları)

Gerçek zamanlı koruma istiyorsanız, satın alacaksınız. Satın almadığınız sürece "gerçek" zamanlı koruma beklemeyin. Yok ben para veremem, torrent ile işim olmaz derseniz Defender size yeterli olacaktır zaten.

Bana bir açıklayabilirmsiniz acaba?

Kaspersky'da ve Bit Defender'da gerçek zamanlı koruma var mı?(ücretsiz versiyonları)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı