Sisteminiz kaç saniyede açılıyor?

Bugün öğlen bir konuda tartıştık. Sizlere de bir teklifim var. Eğer bize 3 saniyede sisteminizin açıldığına dair video atın size 50 TL Steam cüzdan kodu atacağım. Çok kafama takıldı 3 saniyede masaüstünü görmek akıl işimi?
Videoyu açtığınızda güç tuşuna ve kronometre ye aynı anda basın 3 saniyede açarsanız özellikle "O" arkadaş 50 TL Steam cüzdan kodu atacağım.
 
M.2 ile 5-8 saniye. Hazırda beklet modundan çıkarken bazen 2, bazen anında açılıyor. Eski Maxtor 320GB HDD'li HP Compaq 36 saniye. Yine Maxtor HDD'li, Windows 95'li Escort 40 küsürdü en son.
 
Açılıyor 19sn ikinci ekran eski olduğu için her açılışta yeniden başlatınca algılıyor 2. açılış nedense 6-6.5dk civarı sürüyor.
SSD yok 6 yıllık pc.
 
Bugün öğlen bir konuda tartıştık. Sizlere de bir teklifim var. Eğer bize 3 saniyede sisteminizin açıldığına dair video atın size 50 TL Steam cüzdan kodu atacağım. Çok kafama takıldı 3 saniyede masaüstünü görmek akıl işi mi?
Videoyu açtığınızda güç tuşuna ve kronometre ye aynı anda basın 3 saniyede açarsanız özellikle "o" arkadaş 50 TL Steam cüzdan kodu atacağım.

3 Saniyede açılması imkansıza yakın zaten.

Direkt gücü kesip tekrar başlattığında donanımların hazır olması zaten en az 4 saniye, bir de boot etme süresi var..
 

Yeni konular

Geri
Yukarı