Sistemleriniz nasıl ve memnun musunuz?

Sistemlerinizden memnun musunuz?


  • Oy verenlerin toplamı
    194
Sistemin çok güzel, yanlış anlama da tek kasa gözüme çarptı, PSU bölmesi bile yoktu galiba Omega'larda.
Düz renk ışıklı olan Omega`larda yok, ARGB olanların içi 275R - 465X - Spec-06 ile aynı. 😉 Yine de sisteme pek yakışmıyor, Evolv X almayı düşünüyorum. Çift bilgisayar yapabilirim hatta belki onun içine, üst kısmına takılan aparat ile bir tane daha ITX anakart takılabiliyor.
 
İşlemcim AMD FX 9370 biraz eski fakat gayet iyi götürüyor hala ekran kartım RX580 Nitro+ 3TB HDD ve 256 GB Samsung SSD var ekran klavye mousem pek iyi değil ama onlarda idare der sistemimden gayet memnunum.
 
Herkes RX 570 sorunları ile yakınıyor ancak ben bir sorun yaşamadım. Böyle diyorum ama mavi ekran konusu açarsam şaşırmam.

6 Ay oldu hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Ekran kartım ASUS RX570 OC.
 
Sistemim: Intel Xeon E5 2699 V4-MSI X99A Gaming Pro Carbon-Asgard Loki II 8x8GB 3200MHz ARGB-Sapphire Vega 64 Nitro+ (CrossFire)-Sabrent Rocket 1TB NVMe SSD-Samsung 860 QVO 2TB SSD-Wentai Aidan 1616W PSU-Corsair Spec-Omega ARGB Kasa-DarkFlash CF11 Pro Fan Kit-Bykski ARGB Custom CPU Cooling Loop
Kişisel sisteminiz mi acaba o? Tam olarak ne yapıyorsunuz o sistemde?
 
Çok sık sistem değiştirdiğim için bir şey diyemeyeceğim ama çoğunlukla memnunum topladığım sistemlerden. Gelecek yıla planladığım yüksek bütçeli sistemi bekleyene kadar farklı parçalar deniyorum. Özellikle eski işlemci ve ekran kartlarına çok merak salmışım, mesela 2012'de çıkmış HD7850'nin performansı mükemmel, onu aldım bekliyorum. Herkesin kullandığı güncel parçalar hiç ilgimi çekmiyor şahsen.
 
I7 6700HQ yanına GTX 960M olmasaydı iyiydi :D
Değiştirirsiniz herhalde, i7 alacak para var ekran kartı alacak yok mu :D
Çok sık sistem değiştirdiğim için bir şey diyemeyeceğim ama çoğunlukla memnunum topladığım sistemlerden. Gelecek yıla planladığım yüksek bütçeli sistemi bekleyene kadar farklı parçalar deniyorum. Özellikle eski işlemci ve ekran kartlarına çok merak salmışım, mesela 2012'de çıkmış HD7850'nin performansı mükemmel, onu aldım bekliyorum.
İnşallah en kısa sürede tam hayaliniz olan sisteme kavuşursunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı