[Site Kapanmış] Mandalinev.com sitesi güvenilir mi?

İyi akşamlar peki ürünü aldınız mı ya da kargo şirketinden ürünü teslim alındığına dair bilgi mesajı geldi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Cimer e yazdım yarın da polise gidicem bakalım ne cikacak

Şu yorumlardan bunu anlamalıydık aslında hepsi sahte, aceleci davrandık. İphone 14 pro max almış siteden babası çok memnun kalmış yalanını senin …
İphone 14 serisi 23 eylül de teslim edilmeye başladı, baban ne ara kullandı da memnun kaldı!

Dosya Ekleri

• 6032B72F-F583-4613-9776-DA77CA58D0C1.png
    95,5 KB · Görüntüleme: 157
Son düzenleme:
Hiçmi şansımız yok yani biraz ümidimiz çok yoğun galan diye geri dönüş yukarıda bir kişiye ne yapmamız gerekiyor şimdi moralim acayip bozuk

Ben de alışveriş yaptım ama ortada hiç bir şey yok, gitti 38 bin kargoya verildi diyor hala ucuz diye kandık, benim gibi mağdurlar çok.

Yanlış bilgi
Güvenilir. Hiç sahte, defolu yada ürün gelmedi şikayeti yok. İPhone 14 pro gibi fiyati uçuk telefon sipariş edilmiş o bile gönderilmiş gözüküyor.

ürün gönderildiğini
Yanlış dediğin sadece rengi farklı gönderilmiş. Oda çözüldü gözüküyor.

Bana mesaj bile gelmedi bunlar dolandırıcı ya da öyle olmaya karar verdiler.

Arkadaşlar, site hala aynı gün kargo diyerek ürün pazarlıyor, ben 10 gündür bekliyorum, çok büyük vurgun yükleniyor.

Son düzenleme:
Şu an savcılıktayım şikayette bulunuyorum, bankaya da gittim talepte bulundum.
Bundan başka elden bir şey gelmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitede bulunan yorumlar sahte muhtemelen. satılan bir ürünün didpiritörü ile yazıştım öyle bir sitede satışımız yoktur diyor ama ürünün altında dolu memnuniyet msjları var ve site 7.aydan beri aktif 1 yıldır kullanıyorum yazıyor yorumlarda çelişkili
Ziraat bankasını bağlı olduğu şubeyi aradım hesabı incelemeye alsınlar diye zaten dün bloke konmuş hesaba bu saatten sonra zaman kaybetmeden savcılığa gitmeliyiz elektronik ortamda şikayet edilebilecek yerlere şikayetimi de yaptım siber suçlara başvurdum inşallah paramızı alabiliriz

Yok hocam yorumlarin çoğu sahte, sikayetvar da ki olumlayan yorumlarda sahte

Geçmiş olsun arkadaşlar bu konuyu yasal olarak takip edelim bişey çıkar mı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…