Bunlar kasayı boşalttı kayıplara karıştılar biz burda 5 10 kişi yazıyoruz kim bilir kaç yüz kişi belki binler var mağdur benim hiç ümidim yok bu konuda aksini düşünen varmı acaba paramızı kurtarırız diyen
Ödemeyi nasıl yaptınız k. Kartı ise 24 saat içinde bi şansınız var ama havale ise para direk hesaba geçiyor adamlarda kasayı boşalttığında para gitmiş demektir
Merhaba arkadaşlar ben bugün emniyetin siber şubesine şikayette bulundum. Bir şey dikkatimi çekti çoğunluk havale; polis dediki dolandırılcıclar genelde havale yönetimini seçer. O yüzden havalelerde bu kadar indirim yapmış olabilirler. İnşallah yanılıyoruzdur. Ama borusan lojistikle çalıştıklarını söylediler aradım öyle bir firma ile anlaşmları yokmuş yeni olabilirler falan dediler. Şu an siparişlerdede verilen siparişlerin görünmemeside soru işareti. Bence %60 doladırıcı %40 değil. Halbuki fiyatlarıda çokta uygun değildi. Valla başa gelecek varsa ne kadar dikkatli olursanız olun önüne geçilmiyor.
Arkadaşlar bir umut haber bekliyoruz sanki dolandırılma değil de başka bir şey olabilir diye. bi haber sitesinde aşağıdaki yazıyı buldum şirket yetkilisi vs de yazıyor İpek Şanoğlu diye biri.
Bankaya talebimi yaptım bankanın sonuçlanmasını bekliyorum. Eğer banka tarafından çözemezsek ilamsız icra takibi başlatacağım.
Bu arada tüketici hakem heyeti bu konulara bakmıyor boşuna oralarda zamanınızı kaybetmeyin.