Sıvı soğutmalı sistem için sadece egzoz fanı yeterli midir?

Syberian

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Bugün yeni kasa ve sıvı soğutma alacağım ancak alacağım kasa sadece egzoz fanı ile geliyor. Sıvı soğutmanın montajını ön panele yapmayı düşünüyorum ekstradan 120 mm veya 240 mm fana para vermek istemiyorum sizce gerekli mi?
Sistem: 5600X 3060 Ti B550 Tomahawk
Alacağım ürünlerin linkleri:

Edit: Eski işlemci soğutucumun fanları sanırım 120mm idareten kasa fanı olarak sizce kullanılır mı?
Link:https://www.hepsiburada.com/snowman...-fan-p-HBV00000UVGM8?magaza=PeraElektromarket

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeterli olmaz, daha 1 hafta önce bir arkadaş da ekran kartı ısınıyor diye konu açmıştı, sıvı soğutucudan dolayı hava girmiyordu kasaya.

5600x için 360mm sıvı soğutucu çok gereksiz masraf, se224xt yeterli olur. Kasanın önünde en az 2, mümkünse 3 fan olsun

Yeterli olmaz, daha 1 hafta önce bir arkadaş da ekran kartı ısınıyor diye konu açmıştı, sıvı soğutucudan dolayı hava girmiyordu kasaya.

5600x için 360mm sıvı soğutucu çok gereksiz masraf, se224xt yeterli olur. Kasanın önünde en az 2, mümkünse 3 fan olsun
Ekstra para vermek istemiyorsanız, 5600x için sıvı soğutma almanıza da gerek yok, İd cooling 224xt rahatlıkla işinizi görür.
Arkadaşlar soğutucunun 5600x için fazla olduğunu biliyorum fakat 1 2 ay içerisnde 7800x3d ye geçiş yapacağım o yüzden kasa ve soğutucuyu yenileyerek başlayacağım.O zaman soğutucuyu yukarı monte edip eski işlemci fanlarını ön tarafa kasa fanı olarak kullanayım.

Hocam ürünleri daha almadınız değil mi?
Arkadaşlar soğutucunun 5600x için fazla olduğunu biliyorum fakat 1 2 ay içerisnde 7800x3d ye geçiş yapacağım o yüzden kasa ve soğutucuyu yenileyerek başlayacağım.O zaman soğutucuyu yukarı monte edip eski işlemci fanlarını ön tarafa kasa fanı olarak kullanayım.

Ürünleri almadıysanız kasayı değiştirmenizi öneriyorum, ek olarak fan takmanıza ihtiyaç var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı