Sivilce nasıl gider?

İkisi de hemen hemen aynı bende zoretain kullandım ismi aklıma gelmedi diye diğer ilacı yazdım. Soruyu anlamadım şu an doktor yazdı kullanıyor musun? Doktor bu ilaçdan hangisini yazarsa onu kullan hemen hemen aynı etki ikiside kurutuyor.
Yok daha doktora gitmedim gidince söylerim ama yan etkileri var galiba biraz korkuyorum açıkçası

Hijyeninize dikkat edin.Yastık kılıflarınızı değiştirin.Yüz havlunuz ayrı olsun. Dermatolojiye görünün cildinize göre antibiyotik kremler verebilir. Cildiniz aşırı kuru ya da çok yağlı da olmamalı. Kuruysa nemlendirici kullanın yağlıysa bol bol yıkayın.

Hijyeninize dikkat edin.Yastık kılıflarınızı değiştirin.Yüz havlunuz ayrı olsun. Dermatolojiye görünün cildinize göre antibiyotik kremler verebilir. Cildiniz aşırı kuru ya da çok yağlı da olmamalı. Kuruysa nemlendirici kullanın yağlıysa bol bol yıkayın.
Yüzüm yağlı eğer kurursa sivilce geçermi?

Hocam ama roucattine gibi ilaçlar veya zoratanin (?) yüzü çok kurutuyor, yılan gibi deri döküyorsunuz, bazen kaşıdığınızda kanıyor en az bi' 4-5 ay kullanmanız gerek. Gözünüzün önünde bulunsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı