Siz Olsaydınız Napardınız?

Olabildiğince kaçın kavga etmekten.
Ama baktın bişeyler olacak tek başına gir azını yüzünü kır.
Zaten varsa onun karizması gider.
Sen onun çevresinden dayak yersin.
Sonra dersin teke tek de dayağı yedi çevresiyle geldi. Kendi gücü yetmezdi diyip;
Onun gururuna saldırırsın.

Lisenin tadı tuzudur ama şimdiki gençlerin bunu anlayacağını pek sanmıyorum hepsi yönlendirilmiş gençler boş kafalarını ne olduğunu bilmediği kin ile dolduruyorlar.
Tavsiyem uzak dur dayak yediysen bile ha pisikopat bir kişiliğin varsa o ayrı ama o tür gruplar inan bıçak kullanmaktan çekinmez seni bir ömür boyu sürecek bir sakatlığa dahi götürebilirler. Çevre konusunda kafanı takma belki başka bir liseden iyi bir arkadaşın veya sevgilin olur kafanı bu gibi gereksiz şeylerle meşgul etmekten kurtulursun.

Eki Görüntüle 145464

Merhaba beyler.
Ben lise 4'e gidiyorum, dün başıma gelen olayı anlatacağım. Öncelikle sınıf arkadaşımla tartıştım ama ciddi bir şekilde deyildi. Vuruşma vb. Hiç bir şey olmadı, ama bu gidip çıkışta 2 kişi çağırdı (çağıracağını söylemişti) takmadım. Ve ben bunları tek başıma çıkışta bekledim, ilk başta gelmediler ama sonradan gelmişlerdi. Bunların 3 üne kafa tuttum. Baktım bunlar birilerini daha aradılar 2 kişi daha geldi, bu gelenler benden rahat 7 yaş filan büyüktü. Her neyse dedim kesin dayağı yiyeceğiz, adamlar toplam 5 kişi ben tekim, ben bunlara hiç bir şey yapmadım. Yani dayak yiyeceğimi biliyordum, orda bende birilerini çağıra bilirdim ama yakınımın vb. Zarar görmesini istemedim. Ben size sorum şu bu olayı siz yaşasaydınız ne yapardanız? Dayak yiyeceğiniz halde dalar mıydınız? Veya oyle durur muydunuz?

Not: benle teke tek çıkmasını söyledim, olmaz dedi başkalarını çağırdı. Teke tek çıksaydı kesin döverdim!
Ben olsam ben bolunun has erkegiyim diye hepsine dalardim dayak yicek olsam bile dalcaktin olmezdin ya

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı