Sizce 6s nasıl olacak ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam bu işsizlikte son nokta ise senin bu başka insanların düşüncelerini paylaştığı konuya böyle saçma bir cevap vermene ne demeli o zaman ? Bu arada hemen yazayım, 6S tam tahmin ettiğimiz gibi oldu, 2 GB RAM ve 12 MP kamera ile gelecekmiş, dün tanıtıldı.
Dün sunumu izledim 2 GB ile ilgili bir şey dememişlerdi, sevindim. Telefonun albenisi var inşallah alabiliriz. Fiyatları da iPhone 6 ile aynı olacakmış, ne kadar güzel değil mi :).

Tebrik ederim. Başarılarınızın devamını diliyorum.
Hocam sizin işiniz gücünüz millete laf atmak mı ? Öyleyse sizin böyle bir forumda işiniz yok gibi duruyor. Burası yardımlaşma yeri. Başkalarına laf sokma yeri değil.

@Ceroder Hocam diye başlayıp laf sokan cümlelerinin sonunda bana laf sokuyorsun diyerek bitiriyorsun ya helal olsun. :D Şimdi beni konuşturma. Bir daha da beni hedef alan yorumlar yapma. İşine bak. Mesaj kasmak içinde kimseyle dalaşa girme. Sana abi tavsiyesi. Sorduğun sorunun cevabını aldıysan daha da uzatma.

@Ceroder Hocam diye başlayıp laf sokan cümlelerinin sonunda bana laf sokuyorsun diyerek bitiriyorsun ya helal olsun. :D Şimdi beni konuşturma. Bir daha da beni hedef alan yorumlar yapma. İşine bak. Mesaj kasmak içinde kimseyle dalaşa girme. Sana abi tavsiyesi. Sorduğun sorunun cevabını aldıysan daha da uzatma.
Ahahaha :D Yazdıklarımı mesaj kasma anladı. Yazık. Gülü seven dikenine katlanırmış. Sende diken oluyorsun demek ki bu durumda :D Laf yapmak için mesaj kasmaya çalışan ben değilim, sensin. Benim bu forumda olmamın tek sebebi başkalarına yardımımın dokunmasını istemem, ve sorunum olursa çözülmesi için yardım istememdir. Öyle mesaj falan zerre umrumda değil. Aklıma bile gelmedi sen öyle dedikten sonra. Bunu bana söylediğine göre demek ki senin asıl amacın "mesaj kasma" olayına kalkışmak. Yazık. Al bakalım. Hedef alıyorum seni. Ne yapacaksın, evime gelip beni mi keseceksin ? Sen kimsin ki ya ? 1 metrekarelik yerin kralı mı ? :D Fazla konuşma, iş yapma. Git millete kabadayılık yapabileceğin küçük yaştakilerle oyna. Benimle uğraşma.

Bu şekilde cevap verip üste çıktığına ikna olduysan konuyu uzatmayabilir misin? Yoksa biraz daha mı kasacaksın ?

Bu şekilde cevap verip üste çıktığına ikna olduysan konuyu uzatmayabilir misin? Yoksa biraz daha mı kasacaksın ?
Üste çıkmaya çalışmıyorum. Bunun yaşla ilgisi falanda yok arkadaşım. Benim anlatmaya çalıştığım şey, biz burada bir konuyu tartışıyoruz, sen gelip küçük çocuklar başka oyunlar oynarken dışarıda kalırsın ya, o tipte gelip "Ne amaçla konu açtınız ?" diyorsunuz. Lütfen ya, yaptığın mantıklı bir şey mi ? Ayrıca belli edeyim mi hemen ? Ben üyeliğimi Ocak 2015'de açmışım. Sen ise Mart 2015'de. Benim mesaj sayım daha az, üstelik her 2 haftada bir giriyorum ben bu foruma. Kim kasıyormuş şu yorum meselesini bakalım ? Benim burada susmamamın sebebi haklı olduğumdandır. Haklı olduğum yerde susmam ben! Saçma sapan bir şekilde milleti suçlama!

Son 3 mesajdır uzatma diyorum. Türkçe okuyup anlayabiliyor musun? Sana kötü cevap yazmamak için mümkün olduğunca çabalıyorum. Liselidir, ergendir diyorum. Bazı değerlerin farkında değildir diyorum. Altta kalmamak uğruna yaptığın şu açıklamalar, şu çaktırmadan araya sıkıştırdığın aşağılayıcı sözler gerçekten seni iyice küçülttü. Senin gibi birisine bir şeyler açıklayarak bir şeyler anlatabileceğimi düşünmüyorum. Zamanımı da harcayamam. Önümüzdeki zamanlarda "İphone 7 nasıl olacak" konusuyla birçok insana bir şeyler katabilmen dileklerimle konuyu takibi bırakıyorum. Allah yardımcın olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı