Sizce bu devirde bilgisayar alınır mı?

• Konuyu başlatan Laces
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 3.755
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence çok uygun hazır sistem olmadığı sürece şu anda almanız pek de mantıklı değil. Bunun yerine AM5 platformunu beklemeniz daha iyi olacak. Umarım LGA pine geçtiği için anakartlarında inanılmaz fiyat artışı veya diğer seriye göre kalite düşüşü görmeyiz.

Adam videoda anlatmış
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuan aldığın bilgisayarı ikinci el olarak 2-3 sene sonra en az aldığın fiyata satabiliyorsun. 2014 yılından beri ben bu durumu yaşıyorum. Yani al ve kısa süreçte fiyatları takma. Dolar grafiği hep yukarı gidiyor.

Ekran kartları düşüyor ve düşecek biraz daha bekleyin. Ama risk almak istemezseniz alın şu an fiyatlar zaten düşükken.

Türkiye'de öyle şartlar altında yaşıyoruz ki yarın ne olacağını kimse tahmin edemez hocam. Kendinize çok yüklenmeyin.

Seçimden HP Victus 16 laptop aldım GTX 1650 vardı AMD Ryzen 5 15.000 bine aldım şimdi aldığım yerden vatandan seçimden sonra baktım 22.000 bin olmuş iyi ki de almışım.

Bunu hala benim yazmış olduğuma inanamıyorum. Muhtemelen kripto talebinden ötürü böyle bir şey yazdım.
Olabilir 😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı