Sizce ekran kartı beklemeli miyim?

BlurLord

Hectopat
Daha fazla  
Ryzen 5 5600X işlemci.
B550 GAMING Plus anakart.
2x8 3200MHz CL16 RAM RAM.
970 EVO M.2 NVMe 500GB SSD.
AOC 24G2U monitör.
Arkadaşlar 2 aydır bıktım beklemekten ne yapacağımı bilmiyorum. 1 ay önce herhangi bir kart bile almış olsam her türlü idare edecekti herkes bekle deyince bekledim. Şimdi 2060 bile alamıyorum. Herkes fırsatçı şekilde uçuk fiyatlara satıyor. 3060 bu ay sonu çıkar diyorlar. Ona da emin miyiz bilmiyorum. Beklesem de sizce ne kadar daha beklerim. Ya da stok gelse bile fiyatlar ne olur sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beklemekten başka çare yok. Sıkıldım beklemem diyorsan ikinci el ekran kartlarını takip et uygun fiyatlı bir 2080S, Ti falan bulursan alabilirsin bunun dışında daha iyi bir yol yok.

Yalnız bekledikçe de fiyatlar her zaman artar.
Artmayacak bence. Ethereum'un fırlaması ve ekran kartı üreticilerinin üretimi durdurması sebebiyle bu denli kıtlık var ve olanlar da bu fiyatlarda. Bu olağanüstü dönem bitince fiyatlar düşecek bence.

Bekle bekle. O kart gelince fiyatı artacak, düşsün diye beklersin, düşene kadar dolar çıkar, gider çer çöp bir kart alırsın, oturur ağlarsın.

Gerek yok, gününü yaşa. Geleceği çok da planlamamak lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı