Sizce en iyi tarayıcı hangisi?

En iyi tarayıcı hangisidir?


  • Oy verenlerin toplamı
    72
Son 2 - 3 aydır yen Chromium tabanlı Edge kullanıyorum hiçbir sıkıntısını yaşamadım. Keşke şu da olsaydı gibi ihtiyacım olupta eksikliğini çekeceğim bir şeye de denk gelmedim.
 
Green browser ile YouTube sitesine girdim ve lütfen tarayıcınızı güncelleyin. Bu tarayıcıya verilen destek yakında bitecek. En iyi YouTube deneyimini yaşamak ve en yeni özelliklerimizden yararlanmak için tarayıcıyı en son sürüme güncelleyin yazısı ile karşılaştım.
Evet çünkü son sürümü 2016’da çıkmış, İnternet Explorer'in da kullandığı Trident motoru üzerine kurulmuş bir tarayıcı.
 
Bana mı dediniz yoksa Faruk28'e mi? Anlamadığımdan sordum.
Hocam Faruk Bey için dedim. Sizdenim merak etmeyin. :D
Ben işime en çok yarayan şeyi tercih ederim. Yok şu marka, yok bu marka gibi takıntım yoktur. Ama nedense hep bir "şu daha iyi" veya "bu adamdır diğeri çöp" gibisinden şeyler yazıyor insanlar. Bana göre saçma bir olay. Neyse, bir tarayıcı için kalplerimizi kıracak değiliz. Buradaki herkesi seviyorum ben. :)
 
Değişik bir düşünce yapısı hocam. Ne diyelim saygı duymak lazım ama aynı saygıyı alamıyoruz. :D :D
İnsanları ayrıştırıyorsunuz ve bu yüzden saygı bekleyemezsiniz. Burada kişisel tercihler konuşuyor :).

Bana göre Opera GX bunun dışında Yandex,Chrome ve Microsoft Edge(yenilenmiş sürümü) bunları denedim fakat bilgisayarımı her formatladığımda tüm kayıtı şifrelerimin gitmesi sinir bozucu Yandex'te bunun için hesap açmıştım bir daha giremedim o yüzden Yandex kötü bir tarayıcı deneyimlerim doğrultusunda.


Chrom'da hiç denemedim zaten en çok RAM yiyende o yeni güncelleme alacağını duymuştum bu sayede RAM tüketimi azalacakmış eğer öyle birşey olursa Chrome denemek istiyorum.
 

Geri
Yukarı