Sizce GTA 6 nasıl olacak?

Çıkış yılında en iyi oyun 100'er puanlı incelemeler en iyi oyun ödülü garanti. Oyundan beklentim tabii ki güzel bir hikaye anlatımı sunması ve olaylar arası olsun karakterler olsun iyi kurgulanmış bir senaryo ve açık alanlar için yapılacak aktivitelerin çoğaltılması ve tabii ki daha gerçekmiş hissi veren NPC'lerle donatılmış yaşayan bir şehir ayrıca daha fazla girilebilir bina.
 
aslında CJ Tommy vercetti Trevor falan olursa güzel olur tabi bunlar ana karakter olmayacak sadece hikayenin bir bölümünde gözükse güzel olabilir.

RDR2'nin biraz daha iyi grafiklerinin berbat hikayeyle harmanlanmış, online için deli gibi uğraşılmış, overhyped bir oyun olacak.
hocam öyle birşey olursa rockstar batabilir belki GTA V veya Red Dead Redemption 2 sayesinde bir yere kadar gelir çünkü GTA 6 yıllardır bekleniyor eğer sizin dediğiniz gibi çıkarsa şirket batabilir.
 
Çıktıktan 1-2 ay sonra. 20 liraya gta6'lı hesaplar satılır. İtemsatış'ta
 
Ben GTA 6'nın 2024 sonunda trailer yayınlanmasını bekliyorum. Ve oyun 2750 TL civarında olacağını düşünüyorum. Siz neler düşünüyorsunuz?
Bence 24 sonu cikar gibime geliyor. Ya da 25 Baslari gibi. Gecen gun on siparise cikan MW3 2700 oldu. Tahminim 3.5k civari. Ayrica GTA 5' i ilk oynadigimizdaki zevki alamaycagiz gibi hissediyorum. Bakalim Hayirlisi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı