Sizce neden oyunlarda Türkçe yok?

Siyasi bir sebep olduğunu sanmıyorum. Türkiye'nin önü belirsiz. Her yönden. Belki Crysis 1'in çıktığı dönemden sonra patlama yaşanabilirdi ama olmadı.

Üretici, Türkçe içerik koysa içerik için harcayacağı yatırımı geri alma konusunda şüpheli.

Ben olsam ben de uğraşmam yanlış anlamayın. Saçma sapan yönetilen saçma sapan bir halka neden niye içerik yerelleştirme yoluna gideyim ki, üstelik kar elde etmeyi bırak harcamamı karşılayabilecek miyim onu bile bilmiyorum. Yerel parası yerle bir olmuş ülke halkına içerik üretmek saçma olur çünkü getirisi yok...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt disinda yanı USA'de Ermenilerin hayat amacı Türkleri bertaraf etmek. Eminim ki bu da onların işi.
Bu arkadaş trollse komik değilse daha komik askdhjlaşksdas

Ülkecek pek fakir olduğumuz için oyun firmaları bizden gelecek 3-5 kuruşu fazla takmıyor.
Ekran Alıntısı.PNG

Kastilya İspanyolcası, Lehçe falan getirmeyi biliyorlar ama :D Tamam bir yandan haklısınız ama tek sebep bu değil bence. Ben Türklerden nefret edildiğini düşünüyorum.

Hocam dalga mı geçiyorsunuz birkaç tane insan şirketleri Türkçe dil desteği gelmemesi konusunda nasıl ikna edebilir, açıklayabilir misiniz?
Birkaç tane insan diyip geçme... Bunların propagandası yüzünden 3 yaşındaki Avrupalı bebekler Türkler Ermenilere soykırım mı yaptı Anne? Diyiyor...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı