Sizce Note 2 iki yıl daha idare eder mi?

hocam cm11s rom kurdum mis gibi her oyunu açıyor her programıda açmakta en az 1.5 yıl götürür diye düşünüyorum. cm rom kur ne dediğimi anlayacaksın hocam :) zaten senide oyunlar sıkmıştır sorunsuz kasmadan kullanmak istersin 2 yıl rahat götürür hocam cm bir rom kurarsan.
Kalemden feragat etmeli.
Tam nitelikli kullanamıyorsun hatta bazılarında kalem kullanılmıyor bile.

Kalemden feragat etmeli.
Tam nitelikli kullanamıyorsun hatta bazılarında kalem kullanılmıyor bile.

haklısınız o konuda kalemi ben pek kullanmıyorum son 1 yıldır. ama xposed ile yapılabiliyordu note3 deki gibi herhalde. yinede kalemi görüyor ama sadece extra kalem uygulamaları yok onlarda google play veya başka yollarla eklenir

haklısınız o konuda kalemi ben pek kullanmıyorum son 1 yıldır. ama xposed ile yapılabiliyordu note3 deki gibi herhalde. yinede kalemi görüyor ama sadece extra kalem uygulamaları yok onlarda google play veya başka yollarla eklenir
Note serisine hiç rom atmadığım için emin olamadım. Herhalde orjinali gibi fonksiyonel değil ?

Note serisine hiç rom atmadığım için emin olamadım. Herhalde orjinali gibi fonksiyonel değil ?

skype yazarsınız pm ile yardımcı olurum kurulumda.
fonksiyon derken ne gibi şeyler :) kalem ve 3g görünütlü görüşme yok saf android romlarda tek sorun bunlar eklenebileceğini düşünüyorum onlarında onun dışında fonskiyonel bir sorun yok çok iyi.artısı olarak tema değişebiliyor komple. harcadığı ram 400 mb stabil hızlı.

skype yazarsınız pm ile yardımcı olurum kurulumda.
fonksiyon derken ne gibi şeyler :) kalem ve 3g görünütlü görüşme yok saf android romlarda tek sorun bunlar eklenebileceğini düşünüyorum onlarında onun dışında fonskiyonel bir sorun yok çok iyi.artısı olarak tema değişebiliyor komple. harcadığı ram 400 mb stabil hızlı.
Yok sağolun ben Note serisi kullanmıyorum.
Arkadaşlarımın Rom, Root işleri ile genellikle ben uğraşırım.
Fakat Note serisi bir telefonda böyle bir tecrübem olmadı. Onu kastetmiştim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı