Sizce Redmi Note 9 Pro modelini bekleyeyim mi?

70409

Kilopat
Arkadaşlar daha önce de forumda konu açmıştım. Beni tanıyanınız vardır, 3000 TL bütçem var, telefon almayı düşünüyorum. Sizce bekleyeyim mi, yoksa Redmi Note 8 Pro veya Mi 9T arasında bir seçim yapıp, bu iki telefondan birini mi alayım? Dolar da artıyor, yeni çıkacak telefon pahalı olursa, bütçemi aşarsa, o zaman uzun bir zaman telefon da alamam. Sizce nasıl bir yol izleyeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar daha önce de forumda konu açmıştım. Beni tanıyanınız vardır, 3000 TL bütçem var, telefon almayı düşünüyorum. Sizce bekleyeyim mi, yoksa Redmi Note 8 Pro veya Mi 9T arasında bir seçim yapıp, bu iki telefondan birini mi alayım? Dolar da artıyor, yeni çıkacak telefon pahalı olursa, bütçemi aşarsa, o zaman uzun bir zaman telefon da alamam. Sizce nasıl bir yol izleyeyim?

Hocam Redmi Note 9 Pro ne zaman gelir bilmiyoruz. Note 8 Pro zaten önermiyorum. Mi 9T alınabilir zira Redmi K30 (10T) hala Türkiye'ye gelmedi. Ben alın diyorum Mi 9T üzmez.

Hocam Redmi Note 9 Pro ne zaman gelir bilmiyoruz. Note 8 Pro zaten önermiyorum. Mi 9T alınabilir zira Redmi K30 (10T) hala Türkiye'ye gelmedi. Ben alın diyorum Mi 9T üzmez.
Teşekkürler hocam. Hocam zaman yönden çok sıkıntım yok, beklerim, Corona'dan dolayı gecikcek ama telefon gelince ekonomik nedenlerden dolayı, dolar yükseldiği için telefonun fiyatı pahalı olursa, bütçemi aşarsa telefon alamam. O yüzden soruyordum. K30(10T) modelini de bekleyim dedim, internette gördüm, baya pahalı olcak deniyor fiyatı o yüzden K30 modelini de elemek zorunda kaldım. Hocam bu fiyat aralığına göre, araştırmama göre, forumdaki yorumlara göre, Redmi Note 8 Pro ya da Mi 9T kalıyor. İkisinin de artı, eksi yönleri var. Youtube'da ki Teknoseyir kanalında adam iki telefonu da karşılaştırıyor, diyemiyor, "şu telefon daha iyi", kullanım şekline göre değişiklik gösteriyor. Misal "ben sürekli oyun oynayacam" diyen için Redmi Note 8 Pro öneriliyor. Ekranı benim için çok önemli, şarjının uzun gitmesi de önemli, kamerası da benim için önemlidir" diyen kişi için de Mi 9T öneriliyor.
Note 8 Proyu neden önermiyorsunuz ki ben kullanıyorum gayet de memnunum
Hocam telefon alacam kararsız kaldım. Bu iki telefon için kimse de diyemiyor, şu telefon kesinlikle daha iyi, her iki telefonun da artıları, eksileri var. Misal Mi 9T'nin kamerası, şarjı ve ekranı daha iyi. Redmi Note 8 Pro'nun da oyun performansı daha iyi. Hangisi üzerinde seçim yapsam acaba?

Note 8 Pro'yu neden önermiyorsunuz ki ben kullanıyorum gayet de memnunum

İşlemcisi Mediatek Helio G90T, ısınıyor ağır yük bindirildiğinde, pili çok tüketiyor ve yüksek ihtimalle gelecek Android 10 güncellemesi son güncellemesi olacak. Bu yüzden.
Teşekkürler hocam. Hocam zaman yönden çok sıkıntım yok, beklerim, Corona'dan dolayı gecikcek ama telefon gelince ekonomik nedenlerden dolayı, dolar yükseldiği için telefonun fiyatı pahalı olursa, bütçemi aşarsa telefon alamam. O yüzden soruyordum. K30(10T) modelini de bekleyim dedim, internette gördüm, bayağı pahalı olacak deniyor fiyatı o yüzden K30 modelini de elemek zorunda kaldım. Hocam bu fiyat aralığına göre, araştırmama göre, forumdaki yorumlara göre, Redmi Note 8 Pro ya da Mi 9T kalıyor. İkisinin de artı, eksi yönleri var. YouTube'daki Teknoseyir kanalında adam iki telefonu da karşılaştırıyor, diyemiyor, "şu telefon daha iyi", kullanım şekline göre değişiklik gösteriyor. Misal "ben sürekli oyun oynayacağım" diyen için Redmi Note 8 Pro öneriliyor. Ekranı benim için çok önemli, şarjının uzun gitmesi de önemli, kamerası da benim için önemlidir" diyen kişi için de Mi 9T öneriliyor.

Hocam telefon alacağım kararsız kaldım. Bu iki telefon için kimse de diyemiyor, şu telefon kesinlikle daha iyi, her iki telefonun da artıları, eksileri var. Misal Mi 9T'nin kamerası, şarjı ve ekranı daha iyi. Redmi Note 8 Pro'nun da oyun performansı daha iyi. Hangisi üzerinde seçim yapsam acaba?

Hocam bence Note 9S (Pro) beklemenize gerek yok. Mi 9T ile Note 9S arasında çok fark yok, hatta bazı özellikleri 9T'nin daha iyi. Alabiliyorsanız ben alın derim şimdi.

İşlemcisi Mediatek Helio G90T, ısınıyor ağır yük bindirildiğinde, pili çok tüketiyor ve yüksek ihtimalle gelecek Android 10 güncellemesi son güncellemesi olacak. Bu yüzden.

Hocam bence Note 9S (Pro) beklemenize gerek yok. Mi 9T ile Note 9S arasında çok fark yok, hatta bazı özellikleri 9T'nin daha iyi. Alabiliyorsanız ben alın derim şimdi.
Hocam zaten internetten alcam. Hepsiburada'da satılıyor. Acaba beklesem, 2-3 ay, 3000 TL'ye daha mı iyi telefon alırım diye düşünüyordum ama ortam böyle bozuk olunca, dolarda artışta olunca, beklediğim, çıkacak yeni telefonlar da bütçemi aşar gibime geliyor. Hocam 2-3 ay sonra beklesem acaba, şu Corona virüsü bitince telefon alsam, nasıl seyreder ki fiyatlar. Mi 9T'ye zam gelmiş mi olur? Şimdi alsam telefon, telefona ekran filmi taktırcam, tüm telefoncular kapalı, telefonu internetten alıyoz, biraz sıkıntı, hijyen yönden.

Son düzenleme:
Hocam zaten internetten alacağım. Hepsiburada'da satılıyor. Acaba beklesem, 2-3 ay, 3000 TL'ye daha mı iyi telefon alırım diye düşünüyordum ama ortam böyle bozuk olunca, dolarda artışta olunca, beklediğim, çıkacak yeni telefonlar da bütçemi aşar gibime geliyor. Hocam 2-3 ay sonra beklesem acaba, şu Corona virüsü bitince telefon alsam, nasıl seyreder ki fiyatlar. Mi 9T'ye zam gelmiş mi olur? Şimdi alsam telefon, telefona ekran filmi taktırcam, tüm telefoncular kapalı, telefonu internetten alıyoz, biraz sıkıntı, hijyen yönden.

Hocam ben sizin yerinizde olsam yazı beklerdim. Hem ortam daha iyi olur hem firmalar yeni ürünlerini tanıtmış olurlar.

Hocam ben sizin yerinizde olsam yazı beklerdim. Hem ortam daha iyi olur hem firmalar yeni ürünlerini tanıtmış olurlar.
Hocam yazın telefon fiyatları katlanmaz(artmaz) değil mi? Hocam Realme X2 çıkcak, o modeli mi beklesem? Fiyatı nasıl olur bilmiyorum da, yaza bekleyebilirim de, acaba değer mi? Yazın 3000 TL'ye şu an alabilceğim telefonlardan daha kötü telefonlar alma şeyim olmasım, fiyatlar çok uçuk olursa?
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/realme-x2.html

Hocam yazın telefon fiyatları katlanmaz(artmaz) değil mi? Hocam Realme X2 çıkcak, o modeli mi beklesem? Fiyatı nasıl olur bilmiyorum da, yaza bekleyebilirim de, acaba değer mi? Yazın 3000 TL'ye şu an alabilceğim telefonlardan daha kötü telefonlar alma şeyim olmasım, fiyatlar çok uçuk olursa?
Realme X2 Cep Telefonu

Hocam yazı bekleyin. Yaza ekonomi kötüleşebilir de iyileşebilir de ama iyileşir sanırım.

Hocam yazı bekleyin. Yaza ekonomi kötüleşebilir de iyileşebilir de ama iyileşir sanırım.
Hocam bekleyim o zaman. Hocam şey düşündüm, acaba yazı beklesem, 3000 TL' ye şu an alabileceğim özelliklerde telefon alabilirmiyim diye düşündüm? Kimse bilemezde tabi, telefonlar çok aşırı pahalı olup, şu an 3000 TL' ye alabileceğim telefonları çok uçuk bir fiyata mı alırım diye bir düşünce geldi aklıma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı