Teşekkürler hocam. Hocam zaman yönden çok sıkıntım yok, beklerim, Corona'dan dolayı gecikcek ama telefon gelince ekonomik nedenlerden dolayı, dolar yükseldiği için telefonun fiyatı pahalı olursa, bütçemi aşarsa telefon alamam. O yüzden soruyordum. K30(10T) modelini de bekleyim dedim, internette gördüm, bayağı pahalı olacak deniyor fiyatı o yüzden K30 modelini de elemek zorunda kaldım. Hocam bu fiyat aralığına göre, araştırmama göre, forumdaki yorumlara göre, Redmi Note 8 Pro ya da Mi 9T kalıyor. İkisinin de artı, eksi yönleri var. YouTube'daki Teknoseyir kanalında adam iki telefonu da karşılaştırıyor, diyemiyor, "şu telefon daha iyi", kullanım şekline göre değişiklik gösteriyor. Misal "ben sürekli oyun oynayacağım" diyen için Redmi Note 8 Pro öneriliyor. Ekranı benim için çok önemli, şarjının uzun gitmesi de önemli, kamerası da benim için önemlidir" diyen kişi için de Mi 9T öneriliyor.
Hocam telefon alacağım kararsız kaldım. Bu iki telefon için kimse de diyemiyor, şu telefon kesinlikle daha iyi, her iki telefonun da artıları, eksileri var. Misal Mi 9T'nin kamerası, şarjı ve ekranı daha iyi. Redmi Note 8 Pro'nun da oyun performansı daha iyi. Hangisi üzerinde seçim yapsam acaba?