Sizce Redmi Note 9 Pro modelini bekleyeyim mi?

Ben altının yükseleceğini düşünüyorum, ekonomi çok hareketli ona göre hareket et bence .Dolar da bu gidişle düşmeyeceğe benziyor benden söylemesi.

@70409 Sorun değil, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Ülkedeki fiyatlar ne olur kimse bilmiyor açıkçası. Beklersen iyi olabilir yeni modeller geleceği için ama o zamana kadar telefonların pahalı olma ihtimali de var, zor bir durum.

@70409 Sorun değil, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Ülkedeki fiyatlar ne olur kimse bilmiyor açıkçası. Beklersen iyi olabilir yeni modeller geleceği için ama o zamana kadar telefonların pahalı olma ihtimali de var, zor bir durum.
Teşekkürler hocam. Kafam çok karışık. Şimdi telefon alsam, yazın yeni modeller çıkınca, tüh bu paraya daha iyi telefon alabiliyormuşum, daha iyi özellikte telefonlar çıktı, keşke bekleydim dermiyim diye düşünüyorum. Ya da tam tersi bir durumla karşılaşabilirmiyim diye düşünüyorum. Yazı bekleyince, telefon fiyatları artınca, yeni çıkan modellerde pahalı olunca, keşke daha önce alsaydım diye bir düşüncem olur mu ki? Kararsız kaldım yani.

Burası değişik bir ülke o yüzden kimse kestiremiyor, aceleniz yoksa bekleyin. Bu virüs yüzünden yaza kadar durumlar düzelmezse fiyatlar artabilir.
Hocam acelem yok. Yaza kadar beklerim de, inşallah pişman olmam.
Normal şartlarda beklemen son derece uygun olacaktır ama normal şartlar artık ülkemiz için geçerli değil. İki ay sonra bile telefon fiyatlarının ne durumda olacağını bilemiyoruz artık. O yüzden "gerçekten" bir akıllı telefona ihtiyacın varsa, bahsettiğin iki telefon arasında hızlı bir karar verip, satın al.
@Emin Çıtak Hocam fikriniz için teşekkür ederim. Hocam yaz ayında çıkacak, ülkemizde satışa sunulacak telefonlara baktım. Redmi'nin yeni modeli olsun, Realme'nin yeni modeli X2 olsun, özellikleri şu an almayı düşündüğüm telefonlardan farklı değil. Şimdi Xiaomi Mi 9T alsam, 2 ay sonra Realme X2 satışa sunulsa, tüh neden beklemedim, Realme X2'yi almadım, keşke bekleseydim diyeceğimi sanmıyorum. Youtube'da kanalın biri Xiaomi Mi 9T ile Realme X2'yi karşılaştırıyor, aralarında çok fark yok. Realme X2'nin işlemcisi azıcık daha iyi ama kamera ve şarj yönden Mi 9T daha iyi. Hocam Redmi'nin yeni serisine de baktım, onun Youtube'da inceleme videosu yok ama internetten özelliklerine baktım, özellik yönden pek bir farkı yok, tek farkı yeni olması.

Son düzenleme:
Mi9T de gayet güzel cihaz. Snapdragon 730 var. Note8 pronun işlemcisiyle hemen hemen aynı. Note 8in açıpta 9tnin açamayacağı oyun falan olmaz.
Hocam sizce Redmi Note 9 Pro'yu beklemeye gerek var mı? Yoksa bu iki telefon arasında seçim yapıp birini alayım mı? Hocam fiyatlar uçuk mu olur? Yazı beklersem yeni çıkan telefon modelleri çok mu pahalı olur ki acaba? Realme X2 ve Redmi Note 9 Pro misal.

Hocam sizce Redmi Note 9 Pro'yu beklemeye gerek var mı? Yoksa bu iki telefon arasında seçim yapıp birini alayım mı? Hocam fiyatlar uçuk mu olur? Yazı beklersem yeni çıkan telefon modelleri çok mu pahalı olur ki acaba? Realme X2 ve Redmi Note 9 Pro misal.
Dostum bence beklememelisin fiyatlar çok çabuk değişkenlikler gösteriyor, sonuçta iki model arasında uçurum fark yok. Mi9t hoşuna gittiyse kullanmaktan keyif alacaksan al mantıklı olanı bu , bütçeni arttırman gerekebilir beklersen benzer cihazlar için.

Dostum bence beklememelisin fiyatlar çok çabuk değişkenlikler gösteriyor, sonuçta iki model arasında uçurum fark yok. Mi9t hoşuna gittiyse kullanmaktan keyif alacaksan al mantıklı olanı bu , bütçeni arttırman gerekebilir beklersen benzer cihazlar için.
Hocam Mi 9T güzel telefon da, eksisi; telefonun "pop up" kamerası olduğu için yüz tanıma çok seri çalışmıyor, her seferinde kameranın çıkmasını bekliyorsun. Note 9 Pro ya da Realme X2'yi düşünüyordum ama fiyatları ne olur belli değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı