Sizce şimdi araba alınır mı?

Almayın bence ki son zamanlarda birçok kişinin araba kullanımı azaldı bu dönemde araba aciliyetinizin olacağını da pek düşünmüyorum (İş için değilse). Bu arada etiketleri mükemmel koymuşsunuz :D

Şu konuyu şuraya bırakıyorum. Gerekli açıklamaları da yapmıştım. Alın yoksa daha da fiyatlar uçacak.

Almayın bence ki son zamanlarda birçok kişinin araba kullanımı azaldı bu dönemde araba aciliyetinizin olacağını da pek düşünmüyorum (iş için değilse). Bu arada etiketleri mükemmel koymuşsunuz :D.

Etiketler konusunda bayağı bir düşündüm.
Şu konuyu şuraya bırakıyorum. Gerekli açıklamaları da yapmıştım. Alın yoksa daha da fiyatlar uçacak.

Hocam dün baktım bir araba 90 bin TL bakıyorum ederine 70 bin TL o yüzden sordum düşerse alayım diye.

Bence alınmamalı, en azından ülkeye sıfır araç gelmesi beklenmeli. İkinci eller, sıfırı olmadığı için sıfır fiyat listesinden pahalıya satılıyor. Burada ciddi bir sıkıntı söz konusu.
Bir süre otomobil üretimlerinde sıkıntı olacaktır.Bence şu an alın.Çünkü piyasa devamlı olarak artıyor.

Full paket passata 1 gün içinde 106 bin TL fiyatı arttırıldı. Diğer markalara da bakarsanız fiyatların arttığını görürüsünüz. Ülkede şu an sıfır araba yokken bile fiyatlar artıyor. Ülkemize aylardır sıfır araba girişi yapılmıyor. Çoğu gümrükte bekletiliyor. Ve çoğu fabrika bu salgın döneminde üretimini yavaşlattı hatta durdurdu. Sıfır araçlarda ÖTV indirimi bekleyenler bakın fiyatlar artıyor. İkinci el daha rağbet gördüğü için 2. elde artıyor. Aklınızda 2. el bir araba varsa ve fiyatların düşmesini bekliyorsanız boşuna beklemeyin fiyatlar durmadan artıyor. Bugün 100 bin TL olan bir araba diğer ay 110 bin TL olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı