CodeExpert
Centipat
2. El piyasası için.
Her geçen gün ümidim biraz daha azalıyor. Her şeyin hızla pahalılandığı bu zamanda iş bulmakta aşırı zor. Ben inşaat mühendisi mezunuyum. İş arıyorum ancak çoğu iş ilanı yeni mezun ama tecrübeli adam arıyorlar. Nasıl düzelecek bilemiyorum.
Almanya'da iş bulabilirsiniz bence.
30.000TL'ye fiyat bravo almıştık şu an 60.000TL'den satıyorlar biraz daha beklemekte fayda var.
Onun için tanıdığın, tecrüben ve yabancı dilin olması lazım.
Olabilir aldım mı temiz alayım diyorum 1 2 yıl kullanıp satmak istemiyorum okula gitmek için kullanacağım.
Olabilir aldım mı temiz alayım diyorum 1 2 yıl kullanıp satmak istemiyorum okula gitmek için kullanacağım.
Yabancı dili bence fazla gerekli değil ama tanıdık yoksa bayağı zor bir de şu ihtimal var orada birçok Türk vatandaşı var dükkanları var oraya giderseniz size demezler yardım etmiyorum diye tabii sizin tercihiniz.
Uzun süre kullanmak için alacaksanız F/P bir şey lazım size arabalardan anlasaydım tavsiye yapardımda anlamıyorum çok.
Tanıdık olmadan çok zor. Çünkü şirketlerin dışarıdan adam getirmesi için zor bulunan birisi olması lazım.
Düşük ışıkta çalışıp çalışmadığınada bakılmalı bence ayrıntı ince.
Sen git yaklaşık 22 yıl okul oku sonra ne oldun hiçbir şey bu durum bana da olabilir diye korkuyorum burger kingde kasiyerlik yapacakmışım gibi geliyor (orada çalışan emekçilere saygı sonsuz)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.