Sizce şimdi araba alınır mı?

30.000TL'ye fiyat bravo almıştık şu an 60.000TL'den satıyorlar biraz daha beklemekte fayda var.

Olabilir aldım mı temiz alayım diyorum 1 2 yıl kullanıp satmak istemiyorum okula gitmek için kullanacağım.
Onun için tanıdığın, tecrüben ve yabancı dilin olması lazım.

Yabancı dili bence fazla gerekli değil ama tanıdık yoksa bayağı zor bir de şu ihtimal var orada birçok Türk vatandaşı var dükkanları var oraya giderseniz size demezler yardım etmiyorum diye tabii sizin tercihiniz.

Ne yazikki durum oyle. Etrafimda da tanidigim bir cok muhendis su an issiz. Ucurumdan asagi hizla gidiyoruz gibi ne yazikki :( Ben eldekini tutma taraftariyim cunku bu ulkede 1ay sonrasini bile gorebilmek mumkun degil. Karantina zamani bunu cok net gorduk herkes hukumetin yardim planlamasini beklerken halktan iban ile yardim istendi ben anladimki vatandas olarak hicbir guvencemiz yok. Gundem cok hizli degisiyor tl asiri dengesiz surekli deger kazanip kaybediyor bir yandan vergiler agirlastiriliyor. Yabanci yatirimci bu sartlarda bu ulkeye yatirimi nasil yapabilir ki? Kim parasini riske atar bu sartlarda. Doviz girmedikce de tl deger kaybina devam edecek demektir. Sonumuz hayir olsun ne diyeyim umarim basimiza ne yaptigibi bilen bir yonetici cikar bir gun.

Olabilir aldım mı temiz alayım diyorum 1 2 yıl kullanıp satmak istemiyorum okula gitmek için kullanacağım.

Yabancı dili bence fazla gerekli değil ama tanıdık yoksa bayağı zor bir de şu ihtimal var orada birçok Türk vatandaşı var dükkanları var oraya giderseniz size demezler yardım etmiyorum diye tabii sizin tercihiniz.

Tanıdık olmadan çok zor.Çünkü şirketlerin dışarıdan adam getirmesi için zor bulunan birisi olması lazım.

Uzun süre kullanmak için alacaksanız F/P bir şey lazım size arabalardan anlasaydım tavsiye yapardımda anlamıyorum çok :p.

Düşük ışıkta çalışıp çalışmadığınada bakılmalı bence ayrıntı ince.
Tanıdık olmadan çok zor. Çünkü şirketlerin dışarıdan adam getirmesi için zor bulunan birisi olması lazım.

Sen git yaklaşık 22 yıl okul oku sonra ne oldun hiçbir şey bu durum bana da olabilir diye korkuyorum burger kingde kasiyerlik yapacakmışım gibi geliyor (orada çalışan emekçilere saygı sonsuz)

Düşük ışıkta çalışıp çalışmadığınada bakılmalı bence ayrıntı ince.

Sen git yaklaşık 22 yıl okul oku sonra ne oldun hiçbir şey bu durum bana da olabilir diye korkuyorum burger kingde kasiyerlik yapacakmışım gibi geliyor (orada çalışan emekçilere saygı sonsuz)

Şu anda üniversite okumak yerine sanayi de iş öğren daha çok para kazanırsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı