Sizce Technopat kurallarına düzenleme getirilmeli mi?

Technopat kurallarına düzenleme getirilmeli mi?

  • Getirilmeli

    Oy: 48 44,4%
  • Böyle güzel.

    Oy: 51 47,2%
  • Sadece şu kaldırılmalı... (Kaldırılmasını istediğini yazarsan sevinirim)

    Oy: 9 8,3%

  • Oy verenlerin toplamı
    108

Playstor

Centipat
Katılım
19 Ocak 2022
Mesajlar
893
Makaleler
1
Çözümler
6
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bıraktı

24.02.2023
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bıraktı 24.02.2023
Arkadaşlar soru başlıkta bu konuyu açma sebebim en küçük şeyde bile ceza yememiz mesela ben internete bağlanamıyorum bir sorun var diye konu açtım ama sırf ekranı telefondan çektim diye uyarı verdiler oysaki PC üzerinde fotoğraf atamıyorum. En küçük yazım yanlışında uyarı alıyoruz siz ne düşünüyorsunuz?
 
Harika işte. Insanlara derdinizi düzgün bir şekilde anlatmıyorsanız, düzgün bir şekilde de yardım beklenmemelisiniz. Insanlara yardımcı olmaları için biraz emek sarf ederek daha fazla veri ve çıktı oluşturmanız çok zor değil.

Aynı zamanda yazım kurallarına da dikkat etmek zor değil. "Arkdaşlar çok acil yardm lazm çk acil yani cracklı gtâ açılmıo" desem doğru düzgün bir şey anlayıp yardım edebilecek misin?
 
En küçük yazım yanlışında uyarı alıyoruz siz ne düşünüyorsunuz?

Emin misin? 2018 ve öncesinde bu forumu kullananlar yazım kurallarının katılığını asıl bilenler. 2020'de katıldım ben ve o zamanda bile hala vardı. Günümüzde -da -de'yi yanlış yaz, ya da herhangi bir kelimeyi yanlış yaz ceza almıyorsun, genellikle mesajın değiştiriliyor. ( Tabii türkçenin içinden geçmediğin sürece. )

Moderatörün dediğin konuda yaptığı yanlış. Ama konuyu raporlarsan zaten anlayış gösterilir ve cezan kaldırılırdı büyük ihtimalle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı