Öncelikle burası bir teknoloji forumu değil, düzinelerce olan konu başlıkları da dolu gözüksün diye konulmadı. Din tartışmalarının, yardım ve destek oranını düşürdüğü arasındaki bağlantıyı ise tam kuramadım. İnsanların sadece bir konuyla ilgilenebileceğini düşünüyorsun sanırım. Hayır, böyle bir şey yok. Birisi Dünya gündeminden bahsederken, veyahut din tartışması yaparken sıkılınca diğer konu başlıkları altında yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım edebilir. Felsefe başlığı altındaki konulara ne kadar bakıyorsun bilmiyorum ama bir bak bence. Sayfalarca zırva konu mevcut. "Ölünce ne olacak" gibi felsefeyle alakasız, cevabı meçhul sorular cirit atıyor. Bence felsefe konu başlığı altındaki din konularına serzenişte bulunacağına bu zırva konuların varlığına serzenişte bulun. Ben ise din başlığı açılması taraftarıyım.ancak teknoloji forumunda tartışmaların çoğunun din tartışmasına dönmesinin forum içerisindeki yardım ve destek oranını düşürdüğünü, genel kaliteyi azalttığını ve forumun amacından saptığı kanısındayım.
Son düzenleme: