Sizce Türkiye'de iPhone hava işi mi? İhtiyaç meselesi mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir S3 mini kullanıcısı olarak elime 5s verseler uzun süre düşünürüm. Çünkü android'deki kadar özgür değilsin iphone'de. Steve abimiz bu yoldan gidin dediyse o yoldan gitmelisiniz. Tamam uygulama bol ama kayda değer ücretsiz uygulama yok. Her güncellemede eski kullanıcıları yeni İphone almaya zorluyor. Ancak oyunlarda optimize var 5 ve 5s te. 4 te minecraft kasıyor. Ama verseler bana iphone gider satar dev ekranlı LG G3 alır telefonu ben yönetirim. Yani Türkiye'de hava işi.
Kimisine göre tabiki.
Bir S3 mini kullanıcısı olarak eline 5s verseler S3 miniyi yere atıp üzerinde zıplaman lazım bence :)
 
İ Phone 5S'i S3 mini'ye tercih ederim ben şahsen. Etmemek tuhaf olur zaten. Ama bir LG G 3'e veya G 2'ye etmem.
 
Arkadaşlar kıyaslama yapacaksanız aynı fiyattaki telefonları kıyaslayın gidipte s3 le 5s i değil, bu anlamda 4s ile g2, 5s ile de g3 z2 s5 ve m8 kıyaslanır.
 
İhtiyaç. Çünkü android'den nefret ederim. Saçma sapan bir google play store. Neden saçma, çünkü yılda 1 kere yeni oyun falan geliyo. Bu yüzden güncel bir yazılım olan ios=iphone=mutluluk.
 
İhtiyaç. Çünkü android'den nefret ederim. Saçma sapan bir google play store. Neden saçma, çünkü yılda 1 kere yeni oyun falan geliyo. Bu yüzden güncel bir yazılım olan ios=iphone=mutluluk.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
En güzeli bence bu.
 
Bence İphone kadar saçma bir cihaz yok! Telefonu istediğin parmakla bile kullanamıyorum. Android yok. Çabuk kırılıyor ve CPU ve RAM katili!
CPU ve RAM katili mi? Iphone u ne kadar sevmesemde stabilitede yazılım donanım uyumunda en iyisi.
Bir nevi yaşlı işi bence iphone bence. Android kimi karmaşası yok. Ama istenildiğinde kısıtlamalardan kurtulabiliyor. Hava için alan cahil kısım dışında bilinçli olarak da alınan bir cihaz. Tercih maddiyat vb. meselesi.
 
CPU ve RAM katili derken tuşa basınca uygulamaları arka planda açık bırakıyor.
 
Bence her telefon modelinin hem bilinçli hem hava için alanı var ben şahsen bunu en çok samsung ve iphone da görüyorum. En basitinden çevremdekilerden örnek verecek olursam bazı kişiler sırf hava olsun diye kocaman ekranlı samsunglara yöneldiler. Bence çoğu kişi de telefon seçimini hava atmak için alıyor marka farketmeksizin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı