Bence olmayan veya bulunması ihtimali düşünülemeyen konuların bilim-kurgu filmleri de hiç yapılamazdı. Örneğin yıllar önce düşünülüp yapay zeka ve diğer gezegenlere seyahatle ilgili çekilen bilim - kurgu filmleri gibi. Amerika'lılar film endüstrisinden sadece dikkat çekmek veya seyirciyi bilim-kurgu'ya yönlendirmek için uzun yıllardır uzaylı filmlerini kurgulayıp çekmediler, bu işin altında mutlaka bir gerçeklik payı vardır mutlaka.
Bir ara Hakan Haktanır (Sirrius Uzay Bilimleri Araştırmacısı ve Bu Medya Programının Sorumlusu) bu konuda çekilen tüm video ve tüm resimlerle (Yabancı ve yurtiçi kaynaklardan alınan) uzaylıların adeta varlığını Türkiye'deki herkese kanıtlamaya çalışmıştı, çok iyi hatırlıyorum, çünkü ben de aslında çok yakından takip etmiştim, bu ilginç konuyu, medya üzerinden.
Amerika'nın arazilerine düşen uzay araçları ve uzaylı adamlarını uzun yıllar boyunca karantinada ve medyadan çok uzakta, çok özel bir askeri koruma altında tuttukları da diğer başka söylentiler arasındaydı, çok yanlış hatırlamıyorsam eğer.
Sonuç : Aslında uzaylılar hem vardır, hem de yoktur. Bugüne kadar bu konularda anlatılanlar, bilim kurgu filmler, bu konudaki tüm söylemler bunların var olduğunu, ama hala somut delil olmaması veya UFO'ların UFO haricinde olan tüm nesnelere de kolayca benzetilebilebilirliğinden yola çıkılırsa belki yoktur. Ama hem geçmişte hem de gelecekte var olacakları ise kesindir, evrende bir çok dünya ve paralel evren vardır ve bizim yalnız olduğumuzu düşünmemiz ise çok büyük bir hata olur, kesin kararı ve düşüncesindeyim, sonuç olarak. Kolay gelsin.