Sizce uzun boy iyi mi?

Daha fazla  
Şu an 15'e yeni girdim 185 boyundayım dedem falan da uzundu 2.10 cm boyundaydı. Bebekken de uzun dogmusum. Doktor 2 metreyi gecer değil mi? S sizce o kadar uzun olur muyum ve o kadar uzun olmak iyi mi?

Şu an 15'e yeni girdim 185 boyundayım dedem falan da uzundu 2.10 cm boyundaydı. Bebekken de uzun dogmusum. Doktor 2 metreyi gecer değil mi? S sizce o kadar uzun olur muyum ve o kadar uzun olmak iyi mi?

16 yaşında 1.70 boyundayım sizin yaşınızdan küçük arkadaşım 1.93 boyunda kilo ile orantılı olursa sıkıntı olmaz.

ben mayıs'ta 16 ya gireceğim 190 şuan boyum.Daha uzar mı mutlaka uzar 5 8 cm arası ancak 195 ten sonrası pek te iyi değil.

Uzun boy ve kaslı vücut çok iyi oluyor. Üstüne bir de iyi tarzınız oldu mu mükemmel olur. Gereksiz uzunluk diye bir şey yok bence. 2 metre olsan, güzel bir vücudun da olsa ne güzel işte :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı