Sizin çok sevdiğiniz ancak çoğunluğun sevmediği oyunlar

Bence kan çıkmaz. Mesela ben MW 2005 vs Carbon desem o zaman kan çıkar.

Ben mi beğenemedim bir şu Carbon oyununu hocam ya. Başta özellikler vardı süper güç gibi alışamadım ama oynamak isterim, MW 2005'in devamı niteliğinde.

Ben mi beğenemedim bir şu Carbon oyununu hocam ya. Başta özellikler vardı süper güç gibi alışamadım ama oynamak isterim, MW 2005'in devamı niteliğinde.
Aşırı zevklidir. Oynamadıysan oynamanı çok öneririm hocam.

U2 gibi düşün ama MW tadında.

Most Wanted 2012'nin hikayesi FIFA'daki Alex Hunter'ın hikayesinden kötü resmen. Neymiş yarış yap, Speed Point kas, resmi bile olmayan adamlarla yarış, yarışları kazanıp lastik falan kas, 1. ol karalistede ama hiç eğlenme. Ama ben nedense yine de sevdim. Fakat sevmek için bu oyunu öncelikle Most Wanted serisi değilmişçesine oynayıp, bu sayede umutlanmayıp oynarsak bir tık beğenebiliriz.
Ben hiç sevmedim, online benlik değil zaten. Most Wanted'ın yanından bile geçmiyor.
NFS tarihinde çıkmış en kötü oyun bence Undercover.
O kadar kötü değildi bence.
Aslında berbat oyun. Genel havası ve müzikleri için oynuyorum.

NFS 2015 faciası var bir de.
Lütfen sen bari yapma, sadece havası müzikleri için oynamayan tek varım galiba.
Kafam karıştı. Hatsune Miku?
Yok, Fubuki Shirakami diye bir şarkıcı.

Lütfen sen bari yapma, sadece havası müzikleri için oynamayan tek varım galiba.
Biliyorum, sen Undercover çok seviyorsun ancak öyle bir oyun. Arabalar berbat handling'li, oyun bug dolu, polisler bazen aşırı kolay, bazen aşırı zor olabiliyorlar, hikaye aşırı sıkıcı ve tekrarlayıcı ve grafikleri nasılsa 1 yıl önce çıkan ProStreet'ten daha kötü.

Hey, hiç olmazsa bokeh arayüzü ve Mighty Micro People'ı var ;)

Biliyorum, sen Undercover çok seviyorsun ancak öyle bir oyun. Arabalar berbat handling'li, oyun bug dolu, polisler bazen aşırı kolay, bazen aşırı zor olabiliyorlar, hikaye aşırı sıkıcı ve tekrarlayıcı ve grafikleri nasılsa 1 yıl önce çıkan ProStreet'ten daha kötü.

Hey, hiç olmazsa bokeh arayüzü ve Mighty Micro People'ı var ;)
Oyunda hiç bug ile karşılaşmadım, polislerin tam saklanmışken bulması çok sinir bozucu oluyor. Hikayede başkalarını arabayla dövmek çok hoşuma gidiyor. Belki bir yıl daha uğraşılmış olsaydı mükemmel bir oyun olacaktı ama bu da yeter benim için. 2008 yılını benim için güzel yapan 2 oyundan biri idi.

Burada "Zakon_X" adlı kullanıcı tam benim kafadan.
Glam Bucket'ı unutmuşsun. :D

Oyunda hiç bug ile karşılaşmadım,
Ben çoook karşılaştım. Mesela çok haritanın dışında, out of bound yerler var. Yani haritanın dışına düşüveriyorsun.
polislerin tam saklanmışken bulması çok sinir bozucu oluyor.
Aynen öyle. Tam saklanmışsın kimse yok. Şak diye arkalı önlü sağlı sollu kapatıyorlar bir anda. Kaçamıyorsun.
Hikayede başkalarını arabayla dövmek çok hoşuma gidiyor.
Belli bir süre sonra aşırı sıkıcı oluyor ama.
Glam Bucket'ı unutmuşsun. :D
Onu da severiz, ancak Mighty Micro People'ın yeri ayrı.

Attığın linkte post sahibi The Run berbat demiş. Bence değildi ve harika bir oyundu.

Attığın linkte post sahibi The Run berbat demiş. Bence değildi ve harika bir oyundu.
Evet, The Run çok underrated kalmış. Hele en kötü listesinde birinci sıraya sokmak hiç doğru değil.
Belli bir süre sonra aşırı sıkıcı oluyor ama.
Ben nedense sıkılmıyorum. Çok garip bir insanım zaten, sıkılmamam normal. :D

Ben o post sahibinin yerinde olsaydım Undercover ve The Run'ı ilk sıraya koyardım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı