Sizin için "kıymetli" oyun önerileri

Arkadaşlar bu aralar çok boşluktayım oynayacak hiçbir şey bulamıyorum. Ltou, RDR2, GTA, Detroit gibi birçok popüler oyunu oynadım. Sizin için "Bu oyunu oynamayan çok şey kaybeder" dediği bir oyun var mı? Fiyatı veya oyunun yapısı fark etmez eğlenceli bir yapım olsun yeter.
NFS The Run efsanedir bana gore. Oynayabilirsiniz
 
Death Stranding'i normal sürüm ve Director's Cut olarak iki kere bitirdim. Acayip farklı kafa bir oyun. Ayriyeten Alien Isolation da öneririm. Ama öncesinde Alien serisinin ilk filmini izlemelisin. 😁 Bunun haricinde son 2 yılda ilk defa ve tekrar oynayıp bitirdiğim oyunların bir listesi. İlgini çekeni oynayabilirsin hepsi güzeldir.

Eki Görüntüle 1888379


Death Stranding uzun bir oyun ama ilk birkaç saati geçtikten sonra özellikle ''Hematik Bomba'' kilidi açıldıktan sonra akıp gidiyor.
Spiderman' in dlc lerini oynamamı önerir misiniz. Yoksa oynamaya gerek yok mu
 
GTA San Andreas. Oyunun çıkmış her verisyonunu oynadım. PS2 sürümünden tutun Definitive Edition'a kadar. Ve hepsinde de bitirdim. Gittim sırf PS2 sürümünde oyun nasılmış diyerek her yerde PS2 aradım ve alıp oynamıştım :D Nintendo, PS3, PC, PC Windows Edition, Mobile Edition, PS2 gibi tüm çıktığı platformlarda oynadım. Sıkıldıkça halen girip oynuyorum. O kadar çok seviyorum ki oyunu. Hiçte sıkılmam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı