- Makaleler
- 1
Ben olsam asla güvenmem. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi phishing yöntemiyle fake script ile şifrenizi elde etme ihtimalleri var.
Tamam da ben kendi paramla katlamak istiyorum mesela her site giriş yaparken Steam soruyor. Steam'e giriş yapmadan hiçbir sitede kasa açılmıyor. Yani her site benim şifreme erişebiliyor?Steam'in kendi adresi diye bir şey yok. Skin siteleri üçüncü parti sitelerdir. Steam ya da Valve ile bir bağlantısı yoktur. Siteye giriş yaparken sizi Steam'e yönlendirmesi gayet doğal, çünkü hesabınızla giriş yapmanızı istiyor. Bu sayede tüm bilgilerinizi kendi elinizle teslim etmiş oluyorsunuz.
Hesap bilgilerinizi üçüncü parti sitelere girerseniz çalınması muhtemel. Bunun örneğini forumda çok gördük.
Ayrıca okumanızı tavsiye ederim; Steam API dolandırıcılığı - Technopat Sosyal
Gayet de yapabilirler. Sitelere giriş yaparken Steam Guard kodunu da girmeniz gerekiyor. Bu sayede hesabınıza ait her şey saniyeler içinde devre dışı bırakılıp, bilgileriniz değiştirilebiliyor.
Steam Guard kullanıcıya %100 güvenlik sağlamaz.
Yanlış, çünkü ne Steam'in ne de Valve'ın bu tür sitelerle bir bağlantısı yok.
Forumdaki konuları okursanız anlarsınız.
Örnek; Steam Hesabım Çalınmış Olabilir Mi? - Technopat Sosyal
Kimse hayrınıza bedava item dağıtmaz.
Yani her site benim şifreme erişebiliyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.