Skyrim 5 haritasına nasıl alışılır?

  • Konuyu başlatan onrald
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 305

onrald

Femtopat
Katılım
28 Eylül 2023
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Skyrim 5 yeni başladım ilk defa Skyrim oynuyorum da mapine alışamadım gideceğim yeri anlamıyorum bir de vuruş hissi çok kötü değil mi? Vuruyorum hasar yiyor ama yumruklar değmiyor herife...
 
Yumruk mu? Neden yumruk atıyorsunuz. Ayrıca ana görevden başlayıp onu görevler kısmından seçin. Daha sonra haritada yönlendirmeler olacak. Navigasyon tarafında da imleç oluyor. Bazı komplike görevler dışında oku takip edip her şeyi bitiriyorsunuz. Ayrıca yeni başladığın bir oyun türüyse ilk birkaç saat oyun çok kötü ya diyip salabilirsin. Bence salma fırsat ver.

Zaten ana görevi yapmaya başladıktan sonra binlerce side questte kendini kaybedeceksin zamanını nasıl geçeceğini anlamayacaksın. Garip klanlar seni bazı ayinlerle klanlarına alacak. Bir oraya bir buraya sürekli bir yolculuk içinde olacaksın. Bu süreçte karakterinin nasıl yapmak istediğini düşün.

Build tarafı çok açık 4-5 kere oyuna tekrar başlatacak seviyede.

Asıl sorun haritaya alışmakta da şöyle bir durum var. Keşfettikçe fast travel olayın gelişecek. Bir süre sonra zaten dert olmayacak. Diğer şehirleri açmak içinde genelde Şehirlerin dışlarındaki atlı bineklere 200 gold gibi bir parayla diğer şehirleri açabilirsin.


Ayrıca unutma eski bir oyun ve rpg oyunu rol yapmayı unutma.

Sağlıcakla kalın.
 
Hocam dayanıklılık düştü ekran karardı 2 saattir dolmuyor yemek yiyorum doldu geri boşaldı kendi kebdine. Ekran da görüntüsü kötü şu an. Yukarıdaki haritayı anlayamadım ben oka gitmek istiyorum ama hangi yöne gideceğim tam ortaya mı gitmem gerekiyor.
 
Oyunda gördüğünüz her şeyi yememeniz gerekiyor. Şuana kadar dediğiniz şekilde bir şey yaşamadım vampir olmak dışında. Vampir olduğunuzu sanmıyorum. Daha önce bir vampirle savaştınız mı? Ayrıca pusula mantığını araştırın çok zor değil.

Eğer vampirle savaştıysanız geceleri dışarı çıkın. Vakit geçirmek için zamanı atlayabilirsiniz.
 
Yumruk mu? Neden yumruk atıyorsunuz. Ayrıca ana görevden başlayıp onu görevler kısmından seçin. Daha sonra haritada yönlendirmeler olacak. Navigasyon tarafında da imleç oluyor. Bazı komplike görevler dışında oku takip edip her şeyi bitiriyorsunuz. Ayrıca yeni başladığın bir oyun türüyse ilk birkaç saat oyun çok kötü ya deyip salabilirsin. Bence salma fırsat ver.

Zaten ana görevi yapmaya başladıktan sonra binlerce side Quest'te kendini kaybedeceksin zamanını nasıl geçeceğini anlamayacaksın. Garip klanlar seni bazı ayinlerle klanlarına alacak. Bir oraya bir buraya sürekli bir yolculuk içinde olacaksın. Bu süreçte karakterinin nasıl yapmak istediğini düşün.

Build tarafı çok açık 4-5 kere oyuna tekrar başlatacak seviyede.

Asıl sorun haritaya alışmakta da şöyle bir durum var. Keşfettikçe Fast travel olayın gelişecek. Bir süre sonra zaten dert olmayacak. Diğer şehirleri açmak içinde genelde Şehirlerin dışlarındaki atlı bineklere 200 Gold gibi bir parayla diğer şehirleri açabilirsin.

Ayrıca unutma eski bir oyun ve RPG oyunu rol yapmayı unutma.

Sağlacakla kalın.

Trol oldugu bariz haci ugrasma bosuna. Skyrim 5'ten sonrasini okumadim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı