Skyrim hızlıca gitmek için ne yapılmalı?

pixeliko

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2021
Mesajlar
3.211
Makaleler
16
Çözümler
2
Yer
Türkiye
Skyrim'e yeni başladım, 4 saat falan oldu ve bir yerden bir yere gitmek çok uzun sürüyor ve canımı sıkmaya başladı, haritada daha önce gittiğim yerlere direk gidebiliyorum ama gitmediğim yerlere yürümek istemiyor yarım saat, var mıdır bunun için bir yöntem?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Duvarla örtülü şehirlerin önünde at arabası olur. Onunla büyük şehirlere hızlı seyahat edebilirsin.
konsol komutu olan ''tmm 1'' kullanarak tüm harita noktalarını açabilirsin ama bu hileye girer.
''player.setav speedmult x'' komutuyla koşma hızını artılabilir, haritayı daha kolay keşfedebilirsin. Temel koşu hızı 100'dür. 300-400 idealdir ama bu da bir nevi hileye girer. Ama Ejderdoğan'ım ben, azıcık hızlı koşabilirim diye kendini kandırırsan sıkıntı olmaz.
 
Skyrim'in tadı yavaş ve sakin oynayınca çıkıyor. Yine de gitmediğin yerlere hızlı gitmek istiyorsan at arabaları bir miktar para karşılığı büyük şehirlere ve bazı küçük yerleşim yerlerine götürüyor.
 
Şehirlerde silah satıcıları silahları senden satın alır, zırhçılar zırhları alır. Diğer şeyleri diğer satıcılar alır hancı falan gibi. Bi de bi şeyleri hızlı hızlı yapmaya odaklı olarak oynarsan skyrim'den kısa sürede sıkılabilirsin dediğin gibi. Atmosferin ve müziklerin keyfini de çıkarmanı öneririm
 

Geri
Yukarı