Sanıyorum mod ayarlamalarını yapmak için MCM menü denen şey SKYUI sayesinde oyuna ekleniyor. Ayarlar'a girince göreceksin oyun içi. Çok kullanışlıdır ayrıca, normal arayüz tamamen konsollar için yapıldı.Alıştım klasik arayüze. İndiriyorum o zaman.
Sanıyorum mod ayarlamalarını yapmak için MCM menü denen şey SKYUI sayesinde oyuna ekleniyor. Ayarlar'a girince göreceksin oyun içi. Çok kullanışlıdır ayrıca, normal arayüz tamamen konsollar için yapıldı.Alıştım klasik arayüze. İndiriyorum o zaman.
Kurduk hocam onları. Bize daha değişik şeyler lazım.Skyui, Smim, USSEP bunlar Allah'ın emri hocam Skyrim'i modluyorsan... SKSE zaten farz...
Zaman bulursam mod önerisi blogumu arttıracağım, seni de etiketlerim paylaştığımda.Kurduk hocam onları. Bize daha değişik şeyler lazım.
Memnun olurum. Sabahtan beri mod kuruyorum. Bağımlılık oldu. Oynamıyorum, kuruyorum.Zaman bulursam mod önerisi blogumu arttıracağım, seni de etiketlerim paylaştığımda.
Türkçe içerik olarak şu KitetKi kanalı güzel modlar öneriyor videolarında, tavsiye ederim.Memnun olurum. Sabahtan beri mod kuruyorum. Bağımlılık oldu. Oynamıyorum, kuruyorum.
Vallaha reis ne yalan söyliyeyim, 2 saattir izliyorum. Zaten ondan öğrendim modlamayı.Türkçe içerik olarak şu KitetKi kanalı güzel modlar öneriyor videolarında, tavsiye ederim.
Adamda 1080 ti var. Benim PC'nin o modları kaldıracağını sanmıyorum.Bana kızacaksınız ama ben modlama mantığını öğrenme dışında önermiyorum kitetkiyi. Hem içerik yetersiz hem önerdiği modların çok daha iyi alternatifleri var.
![]()
The 2024 - 13 Years Of Skyrim Ultimate Graphics Tutorial - V3.0_July 2024
A guide which in 2024 is based of 13 years modding, and finding the collection of mods to get the most realistic feel and graphics. What is unique is that is not only a written tutorial, but also suppwww.nexusmods.com
ben bunu öneririm rehber olarak. Eleman hem yazmış hem aşamaları tek tek anlatmış. Oldukça stabil aynı zamanda takip etmesi kolay, üstelik tamamen lore friendly. Sadece biraz sistem istiyor.
Reis assassination nasıl yapılıyor? Video görmüştüm, adam görünmez olup arkadan öldürerek ilerliyor. Bu oyunda var mı yoksa mod mu?Bana kızacaksınız ama ben modlama mantığını öğrenme dışında önermiyorum kitetkiyi. Hem içerik yetersiz hem önerdiği modların çok daha iyi alternatifleri var.
![]()
The 2024 - 13 Years Of Skyrim Ultimate Graphics Tutorial - V3.0_July 2024
A guide which in 2024 is based of 13 years modding, and finding the collection of mods to get the most realistic feel and graphics. What is unique is that is not only a written tutorial, but also suppwww.nexusmods.com
ben bunu öneririm rehber olarak. Eleman hem yazmış hem aşamaları tek tek anlatmış. Oldukça stabil aynı zamanda takip etmesi kolay, üstelik tamamen lore friendly. Sadece biraz sistem istiyor.
Eleman modları 4k önermiş siz 2k olanını kurarsınız kaldırır. Fps kaybının nedeni ise önerdiği enb. Enbsiz 50-60 fps alınır o rehberden.Adamda 1080 ti var. Benim PC'nin o modları kaldıracağını sanmıyorum.
Reis assassination nasıl yapılıyor? Video görmüştüm, adam görünmez olup arkadan öldürerek ilerliyor. Bu oyunda var mı yoksa mod mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.