Average Turko
Hectopat
Altmer, Dunmer veya Breton olabilir. Breton iyi olur sanırım. Kendinde forum veya sitelerden bonuslarına bakarsan iyi olur. Sen oynayacaksın sonuçta.
1600+ küsür saatim, 200'e yakın modlu bir Skyrim serüvenim var ve hala oynuyorum. Modlamaya başlama vaktin geldi yani seninde. Nexusa giriş yap, mo2 kullan program olarak. Boza boza öğren.
Sana ulaşabileceğim bir yer var mı? Steam, Discord gibi.1600+ küsür saatim, 200'e yakın modlu bir Skyrim serüvenim var ve hala oynuyorum. Modlamaya başlama vaktin geldi yani seninde. Nexusa giriş yap, mo2 kullan program olarak. Boza boza öğren.
Sorunlarını bu forum üzerinden açarsan yardımcı olabiliriz. Ama özelden yardımcı olmayı sevmiyorum, çok başım ağrıdı daha önceleri discord gruplarında falan. Daha en baştan, mo2 nasıl indiriliri bile soruyorlardı.Sana ulaşabileceğim bir yer var mı? Steam, Discord gibi.
Baya iyi, enb'den tut SSEEdit'e kadar her şeyi anlatmış. Ben genelde yabancı videolardan bakıyordum.![]()
Steam Community :: Guide :: Skyrim SE Modlama Rehberi
Bu rehber modlaması oldukça zor olan The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition için size yol göstermesi adına hazırlanmıştır. Desteğiniz rehberin güncel kalması için çok önemlidir.steamcommunity.com
Bu rehber sence öğretir mi? Bana yaramıştı.
Sorunlarını bu forum üzerinden açarsan yardımcı olabiliriz. Ama özelden yardımcı olmayı sevmiyorum, çok başım ağrıdı daha önceleri Discord gruplarında falan. Daha en baştan, MO2 nasıl indiriliri bile soruyorlardı.
Bayağı iyi, Enb'den tut Sseedit'e kadar her şeyi anlatmış. Ben genelde yabancı videolardan bakıyordum.
Evet o yüzden buldum bu rehberiSorunlarını bu forum üzerinden açarsan yardımcı olabiliriz. Ama özelden yardımcı olmayı sevmiyorum, çok başım ağrıdı daha önceleri discord gruplarında falan. Daha en baştan, mo2 nasıl indiriliri bile soruyorlardı.
Baya iyi, enb'den tut SSEEdit'e kadar her şeyi anlatmış. Ben genelde yabancı videolardan bakıyordum.
Minimum da 920mx'i zorlamadı hani. Seninkini nasıl zorlasınBu enbler benim sistemimi zorlar mı?
Yanlış anlamazsan en sinir olduğum şeyleren biri de bu sorduğun sorular oluyor. Test etmeden bilemem. Ama emin olduğum tek bir şey var, mod sayın arttıkça her türlü zorlanacak. Yeri gelecek 30 fpslere, 20 fpslere düşeceksin. Beth.ini falan kuracak, ince ayar yapacaksın. Oyununu daha stabil hale getiren modları keşfedip ilerleyeceksin. Emek ve sabır işi ama çok zevkli bence modlamak. Şimdi aldığım crash loglarını göstereceğim.Bu enbler benim sistemimi zorlar mı?
Evet o yüzden buldum bu rehberi
Minimum da 920MX'i zorlamadı hani. Seninkini nasıl zorlasınİstersen indirme tabii sana kalmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.