Çözüldü Skyrim Special Edition 60 FPS geçmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Pyfizz

Hectopat
Yer
Dünya
Oyunda 60 FPS değerini geçemiyorum. SkyrimPrefs. İni dosyasından iVsync ile başlayan şeyi de 0 yaptım oyunun görüntüsünden yırtılma ve dalgalanmalar oldu fakat FPS hala 60. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dediklerinizi deniyorum. Oyunda bozukluk olursa sistem dosyalarını bozup tekrar yüklerim.

FMaxTime isimli yazı yok içinde.

Ben de 60 FPS sabit oynuyorum. Eğer herhangi bir kasma donma vs sorunu yoksa akıcıysa oyun bence öyle oynayın. Oyun dosyalarını yanlışlıkla bozabilirsiniz çok bilmiyorsanız. Ayrıca Dalgalanmalar yırtılmalar için şunu söyleyebilirim. Bende ayarlarımı değiştirdikten sonra olmuştu, sonrasında G-Sync açıp kapatıp çözünürlüğü değiştirip sonrasında tekrar eski ayarına getirince düzelmişti NVIDIA denetim masasından. Tabi sizde bu durum değişebilir ben örnek verdim belki sizde de işe yarar.
Skyrim.ini dosyasını bulun. "fMaxTime=" şeklinde aratın karşılığındaki değeri 0.0069 olarak değiştirmeyi deneyin. Bu ayarın 144FPS alabilmenizi sağlaması gerekiyor.

Yalnız bu işlem oyunun fiziğini bozabilir.

Dediklerinizi deniyorum. Oyunda bozukluk olursa sistem dosyalarını bozup tekrar yüklerim.
Skyrim.ini dosyasını bulun. "fMaxTime=" şeklinde aratın karşılığındaki değeri 0.0069 olarak değiştirmeyi deneyin. Bu ayarın 144FPS alabilmenizi sağlaması gerekiyor.

Yalnız bu işlem oyunun fiziğini bozabilir.
fMaxTime isimli yazı yok içinde.

FMaxTime isimli yazı yok içinde.

Ben de 60 FPS sabit oynuyorum. Eğer herhangi bir kasma donma vs sorunu yoksa akıcıysa oyun bence öyle oynayın. Oyun dosyalarını yanlışlıkla bozabilirsiniz çok bilmiyorsanız. Ayrıca Dalgalanmalar yırtılmalar için şunu söyleyebilirim. Bende ayarlarımı değiştirdikten sonra olmuştu, sonrasında G-Sync açıp kapatıp çözünürlüğü değiştirip sonrasında tekrar eski ayarına getirince düzelmişti NVIDIA denetim masasından. Tabi sizde bu durum değişebilir ben örnek verdim belki sizde de işe yarar.

Çözüm
Ben de 60 fps oynayacağım. Yırtılma vs yok şu anlık olursa freesync açacağım.

Ben de 60 FPS oynayacağım. Yırtılma vs yok şu anlık olursa FreeSync açacağım.

Dediğim gibi. Fazla FPS alayım derken daha çok bozulur ve sonra pişman olursunuz. Zaten oyun 60 FPS'e kendisi kitlediği için akıcılığı bozulmuyor oyunun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı