50GB gibi bir mod paketim var, aşırı memnunum.
Öncelikle Open Cities öneririm. Loading Screen'i kaldırıyor şehirler hep açık oluyor.
ENB olarak seçimi kullandığınız ışık modlarına göre ayarlamanız gerekiyor. Genelde mod sayfasında belirtiyorlar bunu okumayı unutmayın.
SKYRIM 2020 4.0 by Pfusher açık ara en başarılı ana texture modlardandır. Yanına A.Noble Skyrim kuruldu mu tadından yenmez. Tabi SMIM unutmamak lazım, patchleri falan.
USSEP indirmeyi unutmayın.
SKYRIM 3D Trees and plants modu öneririm. Ve son zamanlarda bulduğum paraları çok güzel yapan JS Purses and Septims SE mükemmel bir şey.
NPC olarak adam akıllı 1 mod var: Bjin serisi. Hepsini indirin Texture packleri ile birlikte. Fakat değişik texture istiyorsanız Demoniac öneririm.
NSFW Monsters kadın canavarlara daha çekici ve mantıklı vücut ekliyor, öneririm.
CBBE veya UNP indirmeyi unutmayin. Şahsen CBBE daha gerçekci geliyor.
Animasyon eklemek istiyorsanız FNIS indirmek zorundasınız, unutmayın.
Hava modu olarak Climates Of Tamriel benim için tek. Open Cities kullanacağınız için ışık modu olarak ELFX öneriyorum, patch'de var içinde.
Saç olarak 2 seçeneğiniz var ikisinide koyabilirsiniz tabi. ApachiiSkyhari ve KShairdo.
Oynanış olarak Believable Weapons daha gerçekci silah modelleri getiriyor.
OBIS SE, kaçakcıların yolda size saldırmasına, daha türlü çeteler vs ekliyor. Violens öldürme animasyonu ekliyor. (Animasyoların %99 FNIS ister)
ENB önerim Obsidian Weathers veya RUBY ENB diyebilirim.
Şiddetle RUSTIC CLOTHING öneriyorum. Kıyafetleri 4K yapıyor.
Common Clothes değişik NPC kıyafetleri ekliyor buda aynı şekilde 4K. 2K seçenekler mevcut.
Immersive Armors weapons mod seti. Vanilla sevdiğim için indirmedim fakat değişik silahlar ve zırhlar istiyorsanız indirebilirsiniz. Realistic Ragdolls and Force öldürdüğünüz insanların daha gerçek bir yolla düşmesini sağlar. Enchanted Blood modu en iyi kan modudur.
Hayatımı verdim bu oyuna. Keşke daha fazla yazabilsem ama yoruldum.