Skyrim'i modlama işi artık bambaşka seviyelere gelmişe benziyor

Birde fallout 4: new vegas var. O da ilgi çekici
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
O sırada S.T.A.L.K.E.R oyuncuları:
images (1).jpeg
 
Adını bildiğin hiçbir bağımlı bağımsız oyun yapımcısı "ben şuna buna mod yapıyordum öyle sonra kendi oyunumu yapasım geldi" diye kariyerine başlamamıştır, saysan ya 1 sayarsın ya 2 o da önemli bir mod yapmamıştır.
Tartışmaya hiç bakmadım şu dikkatimi çekti. Çok ünlü bir Skyrim modu The Forgotten City standalone bir oyuna dönüştü, bilginize.
 
Nolvus Skyrim'i uzun zamandır oynuyorum o kadar bilmeden yorum yapılmış ki yazma gereği duydum. Öncelikle oyunun anniversary DLC'sine sahip olmanız gerekiyor, aldınız indirdiniz, nolvus dashboardı kuruyorsunuz zaten kurulumunun tamamını adım adım anlatan rehberleri var. Hatta kurulum sonrası olabilecek hataların çözümüde var hatta size gelen hata o sayfada yoksa Discord kanalına girip insanlardan yardım da alabiliyorsunuz. Gelelim oyunun büyüklüğü yükleme süreleri vs. oyun 350 GB civarı benim PCmde önceden RX 590 ve Ryzen 5 2600 vardı açık dünyada 20-30 FPS arası iç mekanda, mağarada vs. ise 40-50 FPS'ye kadar çıkıyordu SSD'im kötüydü yükleme süresi biraz uzundu. Şimdi ekran kartı işlemci anakart SSD güncelledim 4070 Ti illaki olmaz zonrunda değil bence ben indirimde diye aldım, fakat en aşağı GEN4x4 PCI-e SSD niz olması lazım şu an sabit 60 FPS alıyorum ve inanın yükleme süresinin normal bir oyundan farkı yok. Tabii nexus premium hesabınızda olmalı yoksa 2000 modu manuel indirmek imkansız gibi bir şey. Sisteminiz 2080 Ti ve üstüyse kurun gitsin oynanması gereken bir modlu Skyrim hatta Nolvus: Skyrim olmuş.
 

Geri
Yukarı