Slicer programında slice yapınca ekran kararıp sadece mouse kalıyor

Katılım
8 Mayıs 2014
Mesajlar
597
Makaleler
3
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarı kullanırken, mesela 3D makineme ürün göndermek için render almam lazım. Slicer programında slice dediğim anda ekran kararıyor bazen ve sadece mouse görünüyor. Mesela alt + Tab yaparsam ekranda diğer şeyler görünüyor ama o siyahlık gitmiyor. Bunun sebebini ve çözümünü bilen var mıdır acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Onarmanın işe yaraması için OS'ta en son ne zaman düzgün çalıştıysa ondan önceki tarihe dönmek ve o zamanki program versiyonunu kurup görmeli, yoksa çok işe yarama ihtimali görmüyorum.
Evet işe yaramadı. Format a doğru gidiyor bu iş...
 
Format sonrası deneyebileceğin bir üçüncü dilimleyici varsa onu denemelisin veya kullandıklarından vazgeçmeyeceksen en azından 2023 Ekim ayına ait sürümlerini.
Bilgisayarda zaten genel bir sorun var galiba oyun açınca da çöküyor bellek yetersiz falan diyor nası yetersizse artık.
 
Kaspersky vardı zaten de yaptım tarama hiç bir şey bulamadı.
Bu saçma bir hal almaya başladı.

O donanım yepyeni, format da attın. Kasayı açıp fotoğraflayıp yakından kabloları, sonra kabloları kontrol et, oynamış, oturmamış var mı. Sonra oyun v.b yerine bir iki stress test yap, tabi öncelikle RAM testten başla.
 
Bu saçma bir hal almaya başladı.

O donanım yepyeni, format da attın. Kasayı açıp fotoğraflayıp yakından kabloları, sonra kabloları kontrol et, oynamış, oturmamış var mı? Sonra oyun vb yerine bir iki stress test yap, tabii öncelikle RAM testten başla.

Format atmadım ya satın aldığımda kurduydum sistemi daha da atmadım hiç format. RAM testi yaptım 1 saat falan hiç hata çıkmadı. Başka ne testi yapabilirim. Kablolar öylece duruyor bir sorun göremedim.
 

Geri
Yukarı