SM-P580 tablet Android 7.0 auto root çalışır mı?

@520192 stock recovery boyutu küçük olduğundan dolayı yine başarısız oldu. Ama şimdi bazı değişiklikler yaptım. Şimdi yeniden inşa ya başladım. Ama şunlardan mahrum olacaksınız;
-exFAT biçimlendirmesi olmayacak. Çünkü zaten cihazda exFAT kullanan bölüm yok.
-Üst çubukta işlemci sıcaklığı olmayacak.
-Yeniden başlatma menüsünde Bootloader olmayacak. Zaten Samsung cihazı bu :D

Hocam dediğiniz TWRP'yi flaşladıktan sonra Android 12 kurulumuna geçebilir miyiz ben Android 12 kurmak istiyorum da.
Modelime uygun Custom ROM buldum;

Ve bu ROM 64 Bit benim stock ROM 32 Bit.

Sanırsam TWRP ile kuruluyormuş.

Tabiikide. Bu custom ROM cihaz ile uygun. Aslında exynos 7 7870 64-bit desteği olan bir işlemci fakat Samsung buna rağmen bu cihaz için 32-bit yazılım geliştirmiş. Ayrıca mükemmel bir performansa hazırlıklı olun :) Ve evet custom rom TWRP ile kurulur. Android 12 hala oldukça güncel bir sürüm. Yani tableti eskisinden daha da iyi ve rahat kullanabileceksiniz. Ve bunda LineageOS farkı bu başka :)
Hocam dediğiniz TWRP'yi flaşladıktan sonra Android 12 kurulumuna geçebilir miyiz ben Android 12 kurmak istiyorum da.
Modelime uygun Custom ROM buldum;

Ve bu ROM 64 Bit benim stock ROM 32 Bit.

Sanırsam TWRP ile kuruluyormuş.

Tabiikide. Bu Custom ROM cihaz ile uygun. Aslında Exynos 7 7870 64-bit desteği olan bir işlemci fakat Samsung buna rağmen bu cihaz için 32 Bit yazılım geliştirmiş. Ayrıca mükemmel bir performansa hazırlıklı olun :) ve evet Custom ROM TWRP ile kurulur. Android 12 hala oldukça güncel bir sürüm. Yani tableti eskisinden daha da iyi ve rahat kullanabileceksiniz. Ve bunda LineageOS farkı bu başka :)

Peki hocam attığınız imajı flaşladıktan sonra nasıl kuracağız ROM'u?
Not; SD kartım yok.

Peki hocam attığınız imajı flaşladıktan sonra nasıl kuracağız ROM'u?
Not; SD kartım yok.
Ama tablette encrypt var ise kuramayız. Ama bu sorun olursa çözülür tabiikide. Şöyle; temizlik yaparken dahili depolamayı seçmeyin. Nasıl kuracağınızı söyleyeceğim

Kuruluma gelince ise... Cihazınıza göre doğru olan dosyayı indirin. Arşivi görüntüleyin. İçinde sonu img olarak veya benzer dosyaların adlarını bana söyleyin. Ona göre yardımcı olacağım. Ama yüksek ihtimal şu imajlar olacak; system.img recovery.img boot.img ve çok düşük ihtimal ile vendor. Ama bunları yinede kontrol etmekte fayda var.
Encrypt olup olmadığını nasıl anlarız.

Tamam şifrelenmemiş ise sorun yok. Ve sakın şifrelemeyin!!!
Hocam cihazı şifrele var onda da şifrelenmemiş.

Kuruluma gelince ise... Cihazınıza göre doğru olan dosyayı indirin. Arşivi görüntüleyin. İçinde sonu img olarak veya benzer dosyaların adlarını bana söyleyin. Ona göre yardımcı olacağım. Ama yüksek ihtimal şu imajlar olacak; System. İmg recovery. İmg boot. İmg ve çok düşük ihtimal ile vendor. Ama bunları yine de kontrol etmekte fayda var.

Tamam şifrelenmemiş ise sorun yok. Ve sakın şifrelemeyin!

Hocam attığım Custom ROM'u mu indireceğim?

Kuruluma gelince ise... Cihazınıza göre doğru olan dosyayı indirin. Arşivi görüntüleyin. İçinde sonu img olarak veya benzer dosyaların adlarını bana söyleyin. Ona göre yardımcı olacağım. Ama yüksek ihtimal şu imajlar olacak; System. İmg recovery. İmg boot. İmg ve çok düşük ihtimal ile vendor. Ama bunları yine de kontrol etmekte fayda var.

Tamam şifrelenmemiş ise sorun yok. Ve sakın şifrelemeyin!

Eğer öyleyse;

1693555467386.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı