SM-P580 tablet Android 7.0 auto root çalışır mı?

Evet. Ben direkt indirme bağlantısını vereyim; lineage-19.1-20230824-UNOFFICIAL-gtanotexlwifi.zip

Böyle hocam.

1693555595265.png

@520192 nasıl kuracağınızı madde madde açıklayayım. TWRP kurulu varsayıyorum (kuracağız)
1- Custom ROM u tabletin dahili depolamasına kopyalayın.
2- Cihazı recovery moda alın.
3- Wipe kısmına gidin. Advanced Wipe butonuna tıklayın. Ve şunları seçin; boot recovery system data. Ve sakın dahili depolamayı seçmeyin.
4- Temizleme bittikten sonra yükleme ekranına gidin. Tablete kopyaladığınız custom ROM u seçin. Ve flaşlayın. Bu biraz sürecek.
5- Cihazı yeniden başlatın.
NOTLAR; Custom ROM kurduktan sonra root ve TWRP silinecek!!!

@520192 nasıl kuracağınızı madde madde açıklayayım. TWRP kurulu varsayıyorum (kuracağız)
1- Custom ROM'u tabletin dahili depolamasına kopyalayın.
2- cihazı recovery moda alın.
3- wipe kısmına gidin. Advanced wipe butonuna tıklayın. Ve şunları seçin; boot recovery System data. Ve sakın dahili depolamayı seçmeyin.
4- temizleme bittikten sonra yükleme ekranına gidin. Tablete kopyaladığınız Custom ROM'u seçin. Ve flaşlayın. Bu biraz sürecek.
5- cihazı yeniden başlatın.
Notlar; Custom ROM kurduktan sonra root ve TWRP silinecek!

Peki hocam TWRP'yi uygulamasından flaşlasam olur mu? Bu dedikleriniz.

@520192 TWRP; twrp-3.7.0_9-0-gtanotexlwifi-unofficial-b2-newsources.tar
Bunu flaşlayın.
NOT; TWRP flaşladıktan sonra cihazı recovery moda almayı çalışmayın. Bu Antirollback i aktifler. Ve bu istenmeyen bir durum. Cihazı normal bir şekilde açın. Sonra cihazı kapatın. Kapattıktan sonra ses kısma + güç butonu na basılı tutun. Ekran gelince parmağınızı güç butonundan kaldırın. Ama ses kısma tuşuna basmaya devam edin. TWRP açılınca ses kısma tuşunada basmayı bırakabilirsiniz.

Peki hocam TWRP'yi uygulamasından flaşlasam olur mu? Bu dedikleriniz.
Hayır. PC kullanın.

@520192 imajı indirdikten sonra imajı çıkartın. Ve tar.md5 olarak paketleyip. Daha önce yaptığınız gibi

@520192 TWRP; twrp-3.7.0_9-0-gtanotexlwifi-unofficial-b2-newsources.tar
Bunu flaşlayın.
Not; TWRP flaşladıktan sonra cihazı recovery moda almayı çalışmayın. Bu antirollback i aktifler. Ve bu istenmeyen bir durum. Cihazı normal bir şekilde açın. Sonra cihazı kapatın. Kapattıktan sonra ses kısma + güç butonuna basılı tutun. Ekran gelince parmağınızı güç butonundan kaldırın. Ama ses kısma tuşuna basmaya devam edin. TWRP açılınca ses kısma tuşunada basmayı bırakabilirsiniz.

Hayır. PC kullanın.

Yalnız hocam itiraf etmem gerekirse ben TWRP'yi uygulamasından flaşlamıştım ne olacak şimdi.

Odin ile üzerine mi yazacağım?

Tabletin ayarlarından USB hata ayıklamayı açtınızmı? Ve önceden tableti bağlayıp tabletin bilgisayarı tanımasını sağladınızmı? Bir de bunları yapın. Ve OEM kilit açmayı kontrol edin
Hocam PC cihazı algılamıyor yine önceden hard reset atmıştım sorun çözülmüştü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı