TWRP flaşlayın. Haber verin.
Hocam yalnız ben her TWRP flaşladığımda Recovery'e girince benim normal recovery çıkıyor çok önceden TWRP uygulaması ile TWRP flaşlayıp sonra Odin ile üzerine yazınca anca flaşlayabilmiştim bunun sebebi nedir?
TWRP flaşlayın. Haber verin.
CihazHocam yalnız ben her TWRP flaşladığımda Recovery'e girince benim normal recovery çıkıyor çok önceden TWRP uygulaması ile TWRP flaşlayıp sonra Odin ile üzerine yazınca anca flaşlayabilmiştim bunun sebebi nedir?
anti rollback yapıyor.Cihazanti rollbackyapıyor.
Bazı cihazlarda agresif bir şey. Cihaz Android 8`e kadarmı güncelleme alıyor?Çözümü var mıdır?
Evet.Bazı cihazlarda agresif bir şey. Cihaz Android 8`e kadarmı güncelleme alıyor?
Stock boot imajını sıkıştırın ve bana gönderin. Ufak bir düzenleme yapacağım. Ve bu Exynos cihazıydı galiba. Di mi?
Stock boot imajını sıkıştırın ve bana gönderin. Ufak bir düzenleme yapacağım. Ve bu Exynos cihazıydı galiba. Di mi?
İşte o hata yaratıyor.Hocam direkt olarak recovery e giriyorum Pass dediği anda recovery giriyorum. Ve hiç kapatmıyorum direk olarak download modeden hiç kapatmadan recovery giriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.