Smurf hesaplar sıkıntı olmaya mı başladı?

yalnızmila

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4060 ryzen 5 5600 16gb ram
Meslek
öğrenci
Benim fikrimi soracaksanız sıkıntı olmaya başladı. Smurf hesaplardan dolayı eşleştirme sistemi bozuluyor. Örnek olarak rankta yükselmeye çalışan biri karşıya smurf geldiğinden dolayı istediği ranka yükselemiyor ve o adam için eşleştirme kötü geçiyor. Smurf hesaplar bazı hesapları boostluyor ve o hesaplar haksız yere rank kazanmış oluyor ve yüksek ranktaki oyuncuların eşleştirmesini bozmuş oluyor.

Çözüm var mı diye soracaksanız var. Smurf ve boostlanmış hesaplara ceza uygulanmalı, rekabetçi oyunlardaki eşleştirme sistemi tekrar düzeltilmeli.

(Bu dediklerin CS ve Valorant'daki ortak şikayetleri derleyerek yazdım.)

Smurf hesaplardan içerik çıkaranı bile gördüm.

Smurfü geç örneğin Valorantta yücelik ranktaki adamın karşısına immortal adamlar geliyor. Bende de olmuştu, ilk defa geçen sezon yücelik 1 oldum, maçta immo olan adamlar geliyor. Bir ara immo 3 de geldi. 14 bin küsür sıralaması vardı.

Daha denk karşılaştırma bile ayarlayamayan bir Riot smurfe çare bulamaz. CS kasmadım bilmiyorum.

Smurf hesapları takip etmek çok zor bu smurf hesap bunu banlayalım olayı çok zor ama, belirli sınırlar getirilirse yeni hesaplar için ancak çözülebilir. Örnek olarak telefon doğrulaması verilebilir.

Benim fikrimi soracaksanız sıkıntı olmaya başladı. Smurf hesaplardan dolayı eşleştirme sistemi bozuluyor. Örnek olarak rankta yükselmeye çalışan biri karşıya smurf geldiğinden dolayı istediği ranka yükselemiyor ve o adam için eşleştirme kötü geçiyor. Smurf hesaplar bazı hesapları boostluyor ve o hesaplar haksız yere rank kazanmış oluyor ve yüksek ranktaki oyuncuların eşleştirmesini bozmuş oluyor.

Çözüm var mı diye soracaksanız var. Smurf ve boostlanmış hesaplara ceza uygulanmalı, rekabetçi oyunlardaki eşleştirme sistemi tekrar düzeltilmeli.

(Bu dediklerin CS ve Valorant'daki ortak şikayetleri derleyerek yazdım.)

Smurf hesaplardan içerik çıkaranı bile gördüm.
Telefon doğrulaması en basiti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı