Snap tap ve Rapid trigger özelliği olan klavye önerisi

Ogo

Megapat
Merhaba arkadaşlar.
Snap tap ve Rapid trigger özelliği olan bir klavye almak istiyorum. Fiyat sınırım yok.
Aslında aklımda Razer hutsman V3 Pro var. 1daha önce de W75 bakmıştım ancak forumda epey şikayetçi olan da var. Hem klavyenin kendisinden hem de Wraith iade politikasından ve teknik servisinden. O biraz kararsız bıraktı. U şekilde Razer'a yönelmiştim. Ancak onun da fiyatı 10.000 TL. Bu fiyata ya da daha altına alabileceğim daha iyi bir klavye varsa öğrenmek isterim.
  • Snap tap ve Rapid trigger şart.
  • Yurtiçinden almak istiyorum. Şart.
  • %75 olabilir. Şart değil.
  • Kablosuz da kullanılabilir olursa da güzel olur ama şart değil.
  • Hot swap olursa iyi olur.
İlginize şimdiden teşekkürler.

Güzel bir ürüne benziyor. Değiştirilebilir switchler kutudan çıkıyor mu yoksa ayrıca mı alıyoruz set olarak...
Yani kendisi hall effect switchleriyle geliyor ayrıca denemeniz için 4 tane de sample geliyor içinde tactile vardı bir tane spacebar'a taktım mesela. Onun haricinde 3 pinli 5 pinli switchleri destekliyordu yanlış hatırlamıyorsam çeşitlilik açısından keyifli bir ürün.

Yani kendisi hall effect switchleriyle geliyor ayrıca denemeniz için 4 tane de sample geliyor içinde tactile vardı bir tane spacebar'a taktım mesela. Onun haricinde 3 pinli 5 pinli switchleri destekliyordu yanlış hatırlamıyorsam çeşitlilik açısından keyifli bir ürün.
Merhaba dün siz linki attığınızda 4-5 civarı gibiydi fiyat doğru mu? yoksa ben mi yanlış baktım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı