Sniper Elite 3 İnceleme

297689

Hectopat
Katılım
17 Ocak 2020
Mesajlar
1.702
Makaleler
1
Çözümler
7
Sniper Elite, kesin nişancı olarak oynadığınız bir savaş oyunu serisidir. İlk oyun harikaydı. İkinci oyunu henüz oynamadım. Üçüncü oyunu oynama fırsatı buldum. Bir inceleme yazmak istedim.

Sniper Elite 3, keskin nişancı oyunu olduğunu iddia etse de gerçekler öyle değil. Çoğu zaman keskin nişancı tüfeğinizi kullanmak için uygun ortam bulamıyorsunuz. Bu da sizi diğer silahlarınızı kullanmaya itiyor. Haliyle oyun, keskin nişancı oyunu olmaktan çıkıp klişe bir savaş oyunu haline geliyor. Keskin nişancı tüfeğinizi, diğer silahlarınızdan daha az kullanıyorsunuz.

Oyun, gizliliğe de yer veriyor. Fakat tatmin edici olmadığını söylemeliyim. Yapay zeka aşırı derece kötü. Çevreyle etkileşim oldukça az. Harita yapıları ve NPC'lerin konuşlandığı yerler dolayısıyla oyun gizlilik temasını doğru düzgün yansıtamamış.

Oyun buglarla doluydu.

NPC'ler aşırı derece saçma hareketler sergiliyor. Bir ceset bulunduğunda veya patlama olduğunda tetikte duruyorlar. Fakat aradan iki dakika geçtikten sonra hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam ediyorlar. Etrafı ufaktan bir kontrol ediyorlar, o kadar.

Oyunda üç tür silah bulunmakta. Keskin nişancı tüfeği, tabanca ve makineli tüfek (bunun yerini roket atar da alabilir). Ayriyeten taş, dinamit, el bombası, bubi tuzağı gibi kullanabileceğiniz eşyalar bulunmakta. Merak etmeyin. Oyunun işleyişi o kadar kötü ki bunları kullanmak aklınıza dahi gelmiyor.

Animasyonlar çok kesik. Sanki oyunu hızlıca geçmişler gibi. Grafikler fena değil.

On üzerinden iki veriyorum. Oyunu alıp oynamakta ısrarlıysanız indirimde alın. Normal fiyatını kesinlikle hak etmiyor.
 
Katılıyorum bu yoruma. Önceden 27 liraya serinin 1-3-4.oyununu aldım. Sadece 3.oyunu oynadım ve bence de eksikleri olan bir oyun. Ben sizin kadar merhametli olamayacağım 10 üzerinden 0.5'ten 1.
 
Hiçbir karakterin adını bilmiyorum yapay zeka kötü hikaye zayıf sana puanım 3/10 kanka.
 

Geri
Yukarı