Snopy SN-4388 İncelemesi

Öncelikle merhaba. Bu benim ilk konum oluyor yanlışlarım olabilir.

Ürünü 15TL'ye VatanBilgisayardan aldım. Ürünün tasarımı dillere destan değil fakat beni şaşırtan çok fazla özelliği oldu. Öncelikle ses kalitesinden bahsedicek olursak o kadar da mükemmel denemez ama gerçekten sesi güzel iletiyor. Oyunlarda ayak sesler, silah sesleri gibi seslerin nerden geldiğini gayet iyi anlıyabiliyorsunuz.

Tabi diyeceksiniz mikrofonu nasıl ? Mikrofon kalitesine gelicek olursanız ses kayıtlarımda sesimin gayet net ve temiz olduğunu duydum. Arkdaşlarıma sorduğumda "G230 Kalitesi var." dediler. Ben de buna gerçekten de şaşırdım.

Şimdi gelelim eksi yönlerine. Kafaya rahat oturuyor fakat kulağınızı ağrıtma gibi durumlar oluyor. Şahsen sağ kulağımı uzun süreli kullanışdan ağrıttığı oldu. Deri olduğu için kafayı kulağı terletiyor.

Tasarım hiç şık değil klasik, düz bir kulaklık. Malzeme kalitesi kötü olduğunu hepimiz biliyoruz tabiki de. Şu an sorun yaşamadım ama öyle bir sorun yaşıyacağımdan eminim.
 
@ömercava ilk bakışta biraz daha ucuz görünüyor ama dikkat edersen kargoyu alıcı ödüyor. Kargo 5 TL olsa neredeyse aynı fiyat, onun için büyük bir fark yok. Bununla beraber direkt Vatan'dan aldığında bir sorun çıkarsa onlar ile iletişime geçebilirsin.
 
Gelen sesi anlamak için özel bir kulaklığa gerek yok. Onun için sadece oyunu yeterince oynamış olman gerekiyor. İlk defa CS oynayan adama en kral kulaklığı var anlamaz nerden geldiğini, ben samsung telefonların kulaklığıyla çok rahat anlayabiliyorum neyin nerden geldiğini :D :D Ürün de senin abarttığın kadar yok ayrıca, viral reklam mı aldın nedir :D
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı