Snopy V5H Direksiyon Seti İncelemem

Evet arkadaşlar Snopy V5H direksiyon setini alalı 6-7 ay geçti bende arkadaşlar için yararlı olur incelemesini yaptım.

Direksiyon

Direksiyonda 20 kadar tuş var :D ve Ferrariler de olan el ile gaz ve fren yapma tuşları var, tuş dedim ama tuş gibi değil :D direksiyondaki malzeme çok iyi. Üstüne konulan şeye sabitlenebilir ve 2 tane kablo girişi var vites ve gaz fren için.

Vites ve El freni

İlk önce vites ile başlayacağım, vites geçişleri hassas ileri attığında ileri, geri olunca geri atıyor. El freni gerçek arabada olan el frenine çok benziyor.

Gaz ve Fren (Pedallar)

P
edallar oldukça iyi sabitlenebilir, bu versiyon otomatik vites olduğu için debriyaj yok.

Fotoğrafı:
WP_20140615_002.jpg

Arkadaşlar resimin boyutu büyük olduğu için bazı yerlerini sildim.

Ve titreşimi oldukça iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam direksiyonun hassasiyeti konusunda ufakta olsa hiç sıkıntı yaşıyor musunuz? Bir de mümkünse debriyajı olan iyi bir direksiyon seti önerebilir misiniz tabi aklınızda var ise.
direksiyon hassasiyeti çok iyi diyebilirim fakat direksiyon biraz ağır dönüyor sanki birçok oyunda denedim euro truckta hassasiyeti iyi debriyajlı direksiyon zevk işi bu direksiyonda debriyaj yok fakat triponik vites.

alıyorsan al direksiyonu parasını hakediyor

direksiyon hassasiyeti çok iyi diyebilirim fakat direksiyon biraz ağır dönüyor sanki birçok oyunda denedim euro truckta hassasiyeti iyi debriyajlı direksiyon zevk işi bu direksiyonda debriyaj yok fakat triponik vites.

alıyorsan al direksiyonu parasını hakediyor
Hocam dediğiniz kadar hassasiyeti iyise alınabilir. Çünkü araştırdım 90 TL' ye falan bulabilirim.

Aynı set bende yaklaşık 5 senedir var. Direksiyonun üst kısmı kırılmasına rağmen gerçekten çok iyi iş çıkarıyor. Normalde kaldırmıştım geçen hafta aklıma esti birden çıkardım. ETS2 oynadım çok eğlenceli kullanışlı herkese tavsiye ederim ben aldığımda fiyatı 59TL'di şuan kaç bilmiyorum. :ROFL:

Bende almayı düşünüyorum ancak aldıktan bir kaç hafta sonra sıkılıp kenara köşeye bir yere atarım kullanmam diye almadım sizce verdiğiniz paraya değiyormu yoksa nasıl olsa sıkılırım diye idaretenlik bir kontorland direksiyon seti yetermi?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı