Snopy V5H Direksiyon Seti İncelemem

Hocam direksiyonun hassasiyeti konusunda ufakta olsa hiç sıkıntı yaşıyor musunuz? Bir de mümkünse debriyajı olan iyi bir direksiyon seti önerebilir misiniz tabi aklınızda var ise.
direksiyon hassasiyeti çok iyi diyebilirim fakat direksiyon biraz ağır dönüyor sanki birçok oyunda denedim euro truckta hassasiyeti iyi debriyajlı direksiyon zevk işi bu direksiyonda debriyaj yok fakat triponik vites.

alıyorsan al direksiyonu parasını hakediyor

O yerde ne varki sildin öyle oraları

Hocam dediğiniz kadar hassasiyeti iyise alınabilir. Çünkü araştırdım 90 TL' ye falan bulabilirim.

yav arkadaşlar ben bu seti aldım ama kulakçık vites ile gaz fren pedalı kontrolü karışıyor bir bilgisi olan?

Aynı set bende yaklaşık 5 senedir var. Direksiyonun üst kısmı kırılmasına rağmen gerçekten çok iyi iş çıkarıyor. Normalde kaldırmıştım geçen hafta aklıma esti birden çıkardım. ETS2 oynadım çok eğlenceli kullanışlı herkese tavsiye ederim ben aldığımda fiyatı 59TL'di şuan kaç bilmiyorum.

ben 90 tl ye bimeksten aldım ama gaz fren pedalı ile direksiyon arkası kulakçıklar karışıyor nasıl ayarlayabiliriz bilgisi olan var mı

Bende almayı düşünüyorum ancak aldıktan bir kaç hafta sonra sıkılıp kenara köşeye bir yere atarım kullanmam diye almadım sizce verdiğiniz paraya değiyormu yoksa nasıl olsa sıkılırım diye idaretenlik bir kontorland direksiyon seti yetermi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…