Snowman T6 Ultra İncelemesi

Çok teşekkür ederim. Stok fanın tam ortasından belleklere 5-6 cm arası bir boşluk, egzoz fan ile 1.bellek arası 11.5 cm boşluk var. Egzoz fandan stok fan merkezine yaklaşık 5.5-6 cm var. Mouse pad 90x40
Hocam aklınızı bulandırmak istemem, soğutma olarak biraz daha az performanslı olsa da ucuza bulursanız tek fanlı sıvı soğutmalara bakın derim hava akışı bozulmaması açısından. ATX kasalarda bile, iyi bir akış sağlanmazsa diğer bileşenlerin sıcaklığına olumsuz katkıda bulunabiliyorlar bazen. Ayrı konu açıp iyi araştırın derim, sisteminiz özel bir sistem sayılır ne de olsa.
Link için teşekkürler, aynı ebatlarda Razer çakması bir modelim var, iyice bozulunca geçerim. Bu arada sizinkinin altı parlak hafif yapışkan bir madde mi yoksa mat ve pütürlü gibi mi?

Haklısınız biraz daha araştırma yapmamda fayda var. İleriki süreçte sıvı soğutma pompası için yıpranma v.b gibi yorumlar okudum. Ondan dolayı istemiyordum. RAM tarafı sorun etmeyeceğini bilsem egzoz fanım(140mm) Onun yerine 2 adet 120mm kaliteli fan alıp dış taraftan egzoz monte edebilirim diye düşündüm. Mouse pad ise altı siyahımsı mat bir malzemeden oluşuyor ve kolay kolay kaymıyor.
Düzeltme: Egzoz olarak tek fan oluyormuş; alt alta 2 tane koyacak yer yok.
Hocam montajı yaptım. Zar zor oldu. Aman ne illet bu soğutucu. Takana kadar anakartın anası ağladı.

Son düzenleme:
Snowman t6 ultra ile ilgili bilgi vermek istiyorum, yeni konu açmak yerine mevcut konuya gönderi yazmanın sorularına cevap arayanlar için doğru olacağını düşündüm.

Fanın anakarttaki ölçülerinden bahsetmek istiyorum. Anakartım b365m 2 ram slotlu ikisi de dolu, ekran kartımda sapphire rx5700xt pulse yani kalın bir kart. Fan rame tam silimetrik durdu aradan 1 kağıt anca girer ama değmedi ram e. Ekran kartına ise 0.5-1 cm arası mesafesi kaldı. Bu yönden düşünecek olanlar low profile ram takılı ise gönül rahatlığıyla alabilirler.

İ7 9700k işlemci boşta 35 derece, sadece msfs2020 oyununu açtım photogrammetry açık new york üzerinde a320 ile 1 saate yakın takıldım 60 derece gördü en fazla.

Fanın içinden çıkan termal macunu kullandım. Kasamda 2 fan içeri 3 fan egzos olarak kullanıyorum, hava akışı iyi bir kasa.

Montajı ise anakartı çıkarmadan yaptım pek fazla zorlamadı ama anakartı çıkararak yaparsanız bir kaç dakikanızı bile almaz.

Fanı almayı düşünenler için fikir olur belki.

İçinde termal macun geliyor mu geliyorsa iyi mi bir de ayrı bir RGB bağlantı kablosumu var yoksa kendi kendine mi yanıyor RGB'si.

İçinde termal macun geliyor mu geliyorsa iyi mi bir de ayrı bir RGB bağlantı kablosu mu var yoksa kendi kendine mi yanıyor RGB'si?
Termal macun geliyor, RGB kendi kendine yanıyor fakat normal fan kablosun içeri girdiği yerde rahatlıkla kesilebilecek bir durumda ince bir kablo daha var. Aydınlatmanın kablosunun o olduğunu düşünüyorum.

Termal macun geliyor, RGB kendi kendine yanıyor fakat normal fan kablosun içeri girdiği yerde rahatlıkla kesilebilecek bir durumda ince bir kablo daha var. Aydınlatmanın kablosunun o olduğunu düşünüyorum.

1 kablo ile hem fan çalışıyor hem RGB'si mi yanıyor. Yanında gelen macun kalitelimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…