Snowman'in termal macunu gerçekten 14.3 W/mK olabilir mi?

246941

Petapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
9
Selamlar, bildiğiniz üzere AliExpress'ten şu termal macunu sipariş ettim ve mevcut olarak MX-4 kullanıyorum. Karşılaştırma yapmak için macun ararken şunları gördüm. Benim asıl merak ettiğim Snowman'in termal macunu gerçekten 14.3 W/mK olabilir mi? Dünyadaki en iyi termal macun olarak bilinen Thermal Grizzly'den iyi olma imkanı var mı?

Karşılaştırma için alacağım modeller:

- Thermal Grizzly 5.5g (12.5 W/mK)

- Snowman 4g (14.3 W/mK)

- ZF-12 4g (12.2 W/mK)

- Arctic MX-4 8g (8.5 W/mK)

Fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

(Bilmeyenler için W/mK ısı iletim değeri.)

Burada asıl önemli noktanın uzun süreli kullanımdaki performansı olacağını düşünüyorum ben. Örneğin, Thermal Grizzly 9 ay aynı performansı verebilir, Snowman'in 6. ayında performansı düşebilir.

Bence denemek lazım, soğutucuları iş yapıyor sonuçta, macunu da iş yapabilir.

ZF-12 termal macun elime geçti. Önceden MX-4 sürülü laptopa uyguladım. Önceden MX-4 ile CS:GO'da max. 88-90 derece gören bilgisayar, şuan max. 71-72 derece gördü. Bayağı iyi. Ama dayanıklılık süresi nasıl olur bilemem.
ZF-12 siparişi veriyorum o zaman ben hemen, anlamadığım nokta 2'li paket tekliden niye 2 katından daha fazla pahalı, 1,5 katı olması gerekmez miydi?

Selamlar, bildiğiniz üzere AliExpress'ten şu termal macunu sipariş ettim ve mevcut olarak MX-4 kullanıyorum. Karşılaştırma yapmak için macun ararken şunları gördüm. Benim asıl merak ettiğim Snowman'in termal macunu gerçekten 14.3 W/mK olabilir mi? Dünyadaki en iyi termal macun olarak bilinen Thermal Grizzly'den iyi olma imkanı var mı?

Karşılaştırma için alacağım modeller:

- Thermal Grizzly 5.5g (12.5 W/mK)

- Snowman 4g (14.3 W/mK)

- ZF-12 4g (12.2 W/mK)

- Arctic MX-4 8g (8.5 W/mK)

Fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

(Bilmeyenler için W/mK ısı iletim değeri.)
Sonuç ne oldu hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı