SNR margin download değeri düştü

mstfazak

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Web Developer
Arkadaşlar merhaba.
2 yıldır NetSpeed firmasının 75Mbps'lik paketini sorunsuz kullanmaktayım. Fakat son 1-2 aydır yavaşlama ve ping sorunları yaşamaya başladım. Bina içi hattı kendim %100 bakır(bakır kaplı alüminyum kablo değil içi dışı bakır) CAT6 FTP kablo ile çektim ve ASUS DSL-AC55u modem kullanmaktayım. Hattı çekerken mümkün olduğunca elektrik kablosu vs. olmayan yerden ve kısa ve tek parça olacak şekilde çektim ankastreden direk modeme bağladım. Saha dolabına uzaklığımda 88metre olarak gözükmekte. Ara ara baktığımda Max Rate 145.000Kbps'leri göstermekteydi o şu an kontrol ettim 93.000Kbps'lere düşmüş ve SNR margin değerimde düşmüş bunun nedeni ne olabilir? Daha önce böyle bir sorun yaşayıp çözüme kavuşturan var mı? Daha önce firma ile görüştüm beklenmedik arıza falan falan dediler sorun çözüldü dediler yine aynı değerlerde bir iyileşme olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı