SNR marjin ayarı yapılabilen modemlerde download hızından kısıp upload arttırabiliyor muyuz?

naivuz

Centipat
Daha fazla  
Marjin ayarı yapılabilen modemlerde download hızından kısıp upload arttırabiliyor muyuz? 50'ye 8 alıyordum ancak artik 5.5 uploaddan üstünü alamıyorum. Hep upload marjinim düşük gözüküyor. Dolayısıyla upload hızımdan kısıyor. Ne yapabilirim?

Altyapıma göre modem öner demiyorum yahu. SNR margin değiştirilebilen modem modeli istedim sadece. Ve googleye yazdım alakasız sonuçlar verdi. O yüzden sizden istedim.
Hocam keenetic modemlerin hepsinde snr marjin ayarı var diye biliyorum. Ayrica asusun ucak gibi modeminde de vardı adını unuttum. Biraz araştırmak lazim snr Marjin ayarli modemleri. İllaki çıkar

Hocam keenetic modemlerin hepsinde snr marjin ayarı var diye biliyorum. Ayrica asusun ucak gibi modeminde de vardı adını unuttum. Biraz araştırmak lazim snr Marjin ayarli modemleri. İllaki çıkar
Keenetic modem kullandım ama öyle bir ayara denk gelmedim. Belli modellerde geçerli demekki. Google adamakıllı sonuç gösterseydi keşke.

Hocam azalttığınız zaman hız ne kadar artıyor?
Okuyabilirsiniz hocam.

Okuyabilirsiniz hocam.
Hocam benim soruya bir çare var mi?

Bu konuda @Burak5415 ve @EkmekArasiHDD hocalarim daha bilgili konumda görüldüğü üzere. Cevaplarını bekleyin.
Hocam indirme değeriyle Keenetic, Asus gibi modemlerde oynayabilirsiniz ama yükleme hızlarıyla oynamanız biraz zor. Telnet arayüzünde bunu ayarlamanın komutları varsa da bilmiyorum.

Ama gözlemlediğime göre Keenetic indirme hızını alma konusunda daha esnek bir cihaz. Yükleme hızlarında fark olmuyor pek ama.

Marjin ayarı yapılabilen modemlerde download hızından kısıp upload arttırabiliyor muyuz? 50'ye 8 alıyordum ancak artik 5.5 uploaddan üstünü alamıyorum. Hep upload marjinim düşük gözüküyor. Dolayısıyla upload hızımdan kısıyor. Ne yapabilirim?

Download ile upload kısmı bağımsız birbirini etkilemez ayrıca upload sınırlı yani sen komutlarla onu 15 yapamazsın paketinde 8191 Kbps olarak geliyor.

Hocam indirme değeriyle Keenetic, Asus gibi modemlerde oynayabilirsiniz ama yükleme hızlarıyla oynamanız biraz zor. Telnet arayüzünde bunu ayarlamanın komutları varsa da bilmiyorum.

Ama gözlemlediğime göre Keenetic indirme hızını alma konusunda daha esnek bir cihaz. Yükleme hızlarında fark olmuyor pek ama.
Keşke upload için de marjin ayari olsaydı:'(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı