snR değerin çok kötü ve 15 senelik binaya eski demen saçma olmuş. Ankastreden kablo iç tesisattan mı geliyor yoksa bina dışından mı?Resimlerde değerler mevcut. TürkNet 50Mbps paketi kullanıyorum. Değerler normal mi? Yayınlarda ping yaşamamın nedeni bu değerler olabilir mi? Bina eski en kötü 15 senesi vardır.
Eki Görüntüle 486824
Eki Görüntüle 486825
Galiba iç tesisat emin olmamakla beraber.snR değerin çok kötü ve 15 senelik binaya eski demen saçma olmuş. Ankastreden kablo iç tesisattanmı geliyor yoksa bina dışındanmı?
Modeme dsl kablosu duvardaki prizdenmi bağlanıyor?Galiba iç tesisat emin olmamakla beraber.
Aynen hat kablosu duvardan geliyor.Modeme dsl kablosu duvardaki prizdenmi bağlanıyor?
Prizi sökebilirsen söküp içindeki kablonun resmini koyarsan bir cevap verebilirim buradan.Aynen hat kablosu duvardan geliyor.
snR değerin çok kötü ve 15 senelik binaya eski demen saçma olmuş. Ankastreden kablo iç tesisattanmı geliyor yoksa bina dışındanmı?
Benim snR değerim 36dB. 6dB ile stabil şekilde kullanmanız çok zor. Bence siz yanlışlıkla hat zayıflamasına baktınız.SNR değerinin nesi kötü? 6 dB ile bile kopmadan sağlıklı bağlantı kurabiliyorum. 10'un üzeri asla kötü olamaz. Değerlerinde bir sıkıntı da görünmüyor. 5 mbps'lik kayıp da normaldir.
Hayır yanlışlık falan yok. 6 dB tehlikleli bir değer evet fakat 8-10 üzerindeki değerler kopma sorunu yaşatmaz.Benim snR değerim 36dB. 6dB ile stabil şekilde kullanmanız çok zor. Bence siz yanlışlıkla hat zayıflamasına baktınız.
Zaten neredeyse ucu ucuna ve buda 5 mbps lik bir kayıba neden oluyor. Neden durduk yere 5mbps daha az hız alsınki? 50mbps için bu snR değeri çok düşük.Hayır yanlışlık falan yok. 6 dB tehlikleli bir değer evet fakat 8-10 üzerindeki değerler kopma sorunu yaşatmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.